Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ένιωσε «Μπο Κρουζ» απέναντι στον «Κέρμιτ» της Team USA
i

© @THEANTEDWARDS_ OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ένιωσε «Μπο Κρουζ» απέναντι στον «Κέρμιτ» της Team USA

Ηλίας Λαλιώτης 17:38 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 14.08.2024

Η μονομαχία της κινηματογραφικής οθόνης αναβίωσε στο φιλικό της Ισπανίας με τις ΗΠΑ, με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ του Παναθηναϊκού να σκοράρει δύο φορές στα «μούτρα» του αντιπάλου του.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση αυτό το διάστημα και σίγουρα ο Εργκίν Αταμάν, αλλά και ο κόσμος του Παναθηναϊκού «τρίβουν τα χέρια τους» από ικανοποίηση.

Ο 27χρονος φόργουορντ πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις στα φιλικά προετοιμασίας της Ισπανίας ενόψει του Μουντομπάσκετ της Ασίας και είναι ο κορυφαίος σκόρερ της ομάδας του Σέρτζιο Σκαριόλο μέχρι τώρα. 27 πόντοι απέναντι στη Βενεζουέλα, 17 κόντρα στη Σλοβενία και 11 απέναντι στην Team USA.

Ο Χουάντσο είχε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο απέναντι στους Αμερικανούς NBAers, με 10 πόντους σε αυτό το διάστημα, ωστόσο στο δεύτερο μέρος η άμυνα προσαρμόστηκε πάνω του, με αποτέλεσμα να σκοράρει μόνο με μια βολή.

Στο πρώτο 20λεπτο, πάντως, είχε και την ευκαιρία να... αναβιώσει την κόντρα του με τον Άντονι Έντουαρντς. Οι δυο τους είχαν έχθρα στην ταινία Hustle του Netflix, όπου ο άσος του Παναθηναϊκού ως Μπο Κρουζ αντιμετώπιζε τον Κέρμιτ Ουίλτς, για μια θέση στο NBA. Στο φιλικό της Μάλαγα, ο Ερνανγκόμεθ πέτυχε δύο τρίποντα απέναντι στον Έντουαρντς και θύμισε σε όλους τις μάχες τους στη δημοφιλή ταινία.

Μάλιστα, ο επίσημος λογαριασμός του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA στο Twitter έκανε με τη σειρά του τον συσχετισμό που προέκυψε από το φιλικό της Ισπανίας με τις ΗΠΑ και δεν έχασε ευκαιρία να σχολιάσει με σχετικό post: «Ξεκλειδώθηκε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία τους».