Στο στόχαστρο της Βαλένθια ο Ματ Τόμας - Εξετάζει τις επιλογές του μακριά από τον Παναθηναϊκό

Ματ Τόμας

Στο στόχαστρο της Βαλένθια ο Ματ Τόμας - Εξετάζει τις επιλογές του μακριά από τον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 00:08 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 14.08.2024

Ο Ματ Τόμας βρίσκεται στο στόχαστρο της Βαλένθια και θα σκεφτεί σοβαρό το ενδεχόμενο επιστροφής του στην ισπανική ομάδα, εφόσον οριστικοποιηθεί η αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματ Τόμας είναι από τους δύο ξένους παίκτες στον Παναθηναϊκό που έχουν συμβόλαιο και την επόμενη σεζόν. Σε αντίθεση με τον Μάριους Γκριγκόνις που είχε υπογράψει κλειστό διετές, ο Αμερικανός γκαρντ είχε δώσει το δικαίωμα στους «πράσινους» να ακυρώσουν την οψιόν του +1.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, οι πιθανότητες παραμονής κάποιου εκ των δύο είναι ελάχιστες, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει οριστική απόφαση, εν αναμονή και των εξελίξεων στις μεταγραφικές υποθέσεις που τρέχει ο Σάνι Μπετσίροβιτς σε συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν.

Η επέλαση του ΝΒΑ στη Euroleague συνεχίζεται: Νέος στόχος ο Ταβάρες, σε δύσκολη θέση η Ρεάλ
NBA

23:20 - 01.07.2023

Η επέλαση του ΝΒΑ στη Euroleague συνεχίζεται: Νέος στόχος ο Ταβάρες, σε δύσκολη θέση η Ρεάλ

Ο Έντι Ταβάρες έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με την παρουσία του στα ευρωπαϊκά παρκέ, με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς να τον έχουν στο στόχαστρο, την ώρα που το buyout της Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί το πιο σημαντικό «αγκάθι» για το deal.

Την ίδια ώρα, πάντως, είναι λογικό ο Ματ Τόμας να εξετάζει τις επιλογές του. Και μία εξ αυτών είναι αρκετά γνώριμη. Πρόκειται για τη Βαλένθια, στην οποία βρέθηκε ο Αμερικανός τη σεζόν 2018-19 και εντυπωσίασε.

Η ισπανική ομάδα ψάχνει για έναν γκαρντ με το δολοφονικό σουτ του 28χρονου άσου του Παναθηναϊκού και τον έχει βάλει πολύ ψηλά στη λίστα της, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας superdeporte. Πρόβλημα αποτελεί το γεγονός πως δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, αλλά οι «νυχτερίδες» ευελπιστούν πως ο Οτζελέγιε θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί ως κοινοτικός και έτσι θα αδειάσει η θέση.