Συνάντηση Γιαννακόπουλου με Αταμάν για τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Συνάντηση Γιαννακόπουλου με Αταμάν για τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού

Ηλίας Λαλιώτης 23:01 - 03.07.2023 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 14.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στην Ελλάδα και όπως ήταν αναμενόμενο συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να συζητήσουν τις έως τώρα εξελίξεις, αλλά και τον τρόπο που θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα.

Ο Ιούνιος βγήκε με τον Παναθηναϊκό να έχει προχωρήσει σε 4 πολύ σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ του (Βιλντόζα, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο και Μωραΐτης), αλλά ο Ιούλιος αναμένεται ακόμα πιο... καυτός.

Ο Εργκίν Αταμάν επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου το Τριφύλλι να... πατήσει γκάζι και να προχωρήσει στα επόμενα «χτυπήματά» του και να αρχίσει να διαμορφώνεται το παζλ που έχει στο μυαλό του ο Τούρκος προπονητής.

Όπως αναμενόταν, ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού είχε συνάντηση και με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προκειμένου να συζητήσουν τις μέχρι τώρα εξελίξεις στην υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού, τι πήγε καλά και τι όχι.

Αλλά κυρίως για να χαράξουν πορεία για το πως θα κινηθούν οι «πράσινοι» από εδώ και στο εξής, έχοντας πάντα έναν ξεκάθαρο στόχο. Τη δημιουργία μιας ομάδας που θα επιστρέψει ανάμεσα στις κορυφαίες για να διεκδικήσει την είσοδο στο Final Four και να διεκδικήσει τον τίτλο. Ωστόσο, μετά τις πρώτες μεταγραφές και το ντόμινο από τις «αρπαγές» παικτών από το NBA κρίθηκε σκόπιμο να γίνει μια νέα συζήτηση και να μπουν τα πράγματα στον δρόμο τους.

Στην κουβέντα με τον Αταμάν κρίνεται το μέλλον του Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

19:11 - 03.07.2023

Στην κουβέντα με τον Αταμάν κρίνεται το μέλλον του Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό

Η παραμονή του Δημήτρη Αγραβάνη στον Παναθηναϊκό είναι αβέβαιη, με τον διεθνή φόργουορντ να περιμένει να μιλήσει με τον Εργκίν Αταμάν τις επόμενες μέρες, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι προτεραιότητες για τον Παναθηναϊκό είναι δεδομένες. Η απόκτηση δύο γκαρντ, ενός σκόρερ στη θέση "2" και ενός playmaker, αλλά και τι θα γίνει με τον τρίτο παίκτη στα σέντερ. Αν δηλαδή θα παραμείνει ο Παπαγιάννης ή θα έρθει ένας ξένος παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.