Πεναρόγια: «Είχαμε πολλά προβλήματα - Δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τους Λεσόρ και Μήτογλου»
i

© Intime

Πεναρόγια: «Είχαμε πολλά προβλήματα - Δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τους Λεσόρ και Μήτογλου»

Sportal newsroom 23:57 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 14.08.2024

Στα αγωνιστικά προβλήματα που είχε η ομάδα του στο ματς με τον Παναθηναϊκό στάθηκε ο προπονητής της Μπασκόνια Χουάν Πεναρόγια.

Την τέταρτη ήττα της σε πέντε αναμετρήσεις Euroleague υπέστη η Μπασκόνια. Η ομάδα της Ισπανίας «λύγισε» στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό (95-81) σε ένα ματς που ο Ντίνος Μήτογλου και ο Ματίας Λεσόρ ήταν «όλα τα λεφτά».

Σε αυτούς τους δύο παίκτες στάθηκε και ο Χουάν Πεναρόγια στη συνέντευξη τύπου του ματς. Ο προπονητής της Μπασκόνια μίλησε για τα αγωνιστικά προβλήματα που είχε η ομάδα του, ενώ τόνισε ότι οι παίκτες του δεν κατάφεραν να μαρκάρουν τους αντίπαλους ψηλούς.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, στους γιατρούς και σε όλο το προπονητικό σταφ γιατί είχαμε πολλά προβλήματα. Μείναμε από δυνάμεις στα τελευταία λεπτά και είχαμε μεγάλο πρόβλημα να ελέγξουμε τους Λεσόρ και Μήτογλου, αλλά και να καθαρίσουμε τα ριμπάουντ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε 2-3 λάθη και ο Παναθηναϊκός είχε αυτοπεποίθηση να τελειώσει το ματς, αλλά τα προβλήματά μας ήταν στο να μαρκάρουμε τους ψηλούς τους», σημείωσε αρχικά ο Χουάν Πεναρόγια.

Για το αν οι απουσίες έκριναν το ματς, ο Ισπανός προπονητής σχολίασε: «Σίγουρα φτάσαμε στο τελευταίο δεκάλεπτο με κούραση. Είχαμε προβλήματα και με τους Μαρίνκοβιτς και Σεντεκέρσκις και δεν καταφέραμε να περιορίσουμε τον Παναθηναϊκό».

Το τρίτο ημίχρονο της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπασκόνια στο Sportal Euroleague show