Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Πονίτκα
i

© Intime

Παναθηναϊκός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Πονίτκα

Πάρης Τσελεπίδης • 16:31 - 08.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:05 - 20.08.2024

Ανεβάζει στροφές ο διεθνής Πολωνός φόργουορντ του Παναθηναϊκού αφού την Τετάρτη (08/02) έβγαλε μέρος της προπόνησης.

Επιστροφή στις προπονήσεις είχε την Τετάρτη (08/02) το... μενού του Παναθηναϊκού για τον Ματέους Πονίτκα. Ο διεθνής Πολωνός φόργουορντ έπειτα από καιρό έβγαλε μέρος της προπόνησης και σιγά - σιγά δείχνει να ξεπερνάει τον τραυματισμό που τον κράτησε εκτός.

Το ερώτημα ωστόσο που τίθεται είναι το πότε θα είναι και πάλι έτοιμος ο Πονίτκα να τεθεί στη διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς. Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται για τον αγώνα της 24ης αγωνιστικής της Euroleague κόντρα στη Βαλένθια (10/02), παιχνίδι που δύσκολα θα προλάβει ο Πολωνός, αφού ακόμα δεν έχει την απαιτούμενη ένταση για αγώνες.

Η επιμονή του Άντριους και το δίλημμα του Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

20:22 - 07.02.2023

Η επιμονή του Άντριους και το δίλημμα του Ράντονιτς στον Παναθηναϊκό

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς, από τη στιγμή που ο Άντριου Άντριους... βαραίνει το ρόστερ του Παναθηναϊκού και καταλαμβάνει θέση ξένου στις εγχώριες διοργανώσεις ερωτάται: Μάριους Γκριγκόνις ή Ματ Τόμας; Ιδού η απορία...

Το ιατρικό επιτελείο έχει θέσει στόχο ο Πονίτκα να είναι απόλυτα έτοιμος στο Final Eight του Κυπέλλου Ελλάδας. Η διοργάνωση ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου και θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης και στόχος του Ράντονιτς είναι να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του, αφού η κατάκτηση του κυπέλλου αποτελεί τον πρώτο στόχο της χρονιάς. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Για τον λόγο αυτό ο Ράντονιτς ξεκινάει εντατικά μαθήματα στον Ματ Τόμας αλλά και τον Δημήτρη Αγραβάνη. Οι δύο παίκτες ήρθαν να ενισχύσουν την ομάδα στο πιο κατάλληλο σημείο και ο Μαυροβούνιος κόουτς έχει αρχίσει τα εντατικά μαθήματα προκειμένου να αφομοιώσουν την τακτική του και τα συστήματα της ομάδας. 

Φυσικά αυτό που προέχει για τον Παναθηναϊκό είναι η νίκη επί της Βαλένθια για την Euroleague κυρίως από πλευράς ψυχολογίας εν όψει της συνέχειας. Κι αυτό ώστε οι «πράσινοι» να βελτιώσουνε την βαθμολογική τους με δεδομένη ότι έχουνε απομακρυνθεί από την πρώτη οχτάδα. Κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα άπαντες στην ομάδα να έχουνε κάνει ξεκάθαρο ότι βασικοί στόχοι της είναι οι εγχώριοι τίτλοι.