Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Τεράστια υπόθεση να δίνουμε κάθε μάχη με την Ακρόπολη στο στήθος μας - Ταβάνι μας ο ουρανός»

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ: «Τεράστια υπόθεση να δίνουμε κάθε μάχη με την Ακρόπολη στο στήθος μας - Ταβάνι μας ο ουρανός»

Ηλίας Λαλιώτης 14:11 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 14.08.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ νιώθει μεγάλη τιμή που θα φοράει την εμβληματική φανέλα με την Ακρόπολη στο στήθος και είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να πετύχει τους μεγάλους στόχους που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και τις καθημερινές προπονήσεις είχαν το βράδυ της Δευτέρας (18/9) οι παίκτες του Παναθηναϊκού. Άπαντες βρέθηκαν στο μουσείο της Ακρόπολης για την παρουσίαση της νέας εμφάνισης και απόλαυσαν χαλαρές στιγμές κάτω από τον εμβληματικό ιερό βράχο της Αθήνας.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μιλώντας στο περιθώριο της εκδήλωσης αναφέρθηκε στη νέα φανέλα, αλλά και στον τρόπο που θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν για τη νέα σεζόν:

«Αποτελεί έμπνευση! Θα δίνουμε κάθε μάχη με την Ακρόπολη στο στήθος μας. Είναι τεράστια υπόθεση» ανέφερε αρχικά για την εμφάνιση και πρόσθεσε:

«Ταβάνι μας είναι ο ουρανός. Θα δουλέψουμε σκληρά για να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προσδοκίες. Αλλά το θέλουμε. Έχουμε αρχίσει να δουλεύουμε, θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και νιώθω πως όλα θα πάνε καλά. Πάμε παιχνίδι-παιχνίδι, αλλά έχουμε υψηλούς στόχους. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα, θα παίξουμε μαζί και θα δουλέψουμε για να τους πετύχουμε».