«Ο Αταμάν θέλει τον Σανλί στον Παναθηναϊκό»

O Σερτάκ Σανλί

i

© Intime

«Ο Αταμάν θέλει τον Σανλί στον Παναθηναϊκό»

Sportal newsroom 22:33 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 14.08.2024

Ο Σερτάκ Σανλί φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και του Εργκίν Αταμάν, όπως αναφέρει δημοσίευμα από το εξωτερικό.

Ο Σερτάκ Σανλί είδε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα να τελειώνει και δημοσίευμα από το εξωτερικό τον φέρνει στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού

Ο Τούρκος, ο οποίος είχε κατά μέσο όρο 7,8 πόντους και 3,9 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα Ισπανίας, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε αντίστοιχα 6,2 πόντους και 3,1 ριμπάουντ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «basketfaul.com», ο Εργκίν Αταμάν και ο Παναθηναϊκός θέλουν να τον κάνουν δικό τους! 

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Σερτάκ Σανλί στην Εφές Αναντολού, έχει πολύ καλή άποψη γι' αυτόν και θέλει να τον φέρει στο ΟΑΚΑ, ώστε να ενισχύσει την γραμμή των ψηλών του.

Παπαγιάννης εναντίον Σανλί ©Intime

Ο Σερτάκ Σανλί έκανε το «ξεπέταγμά» του υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν, καθώς στα δικά του χέρια ανέβηκε επίπεδο και μετατράπηκε από ρολίστας σε βασικό γρανάζι του παιχνιδιού της ομάδας του, αλλά και της Εθνικής Τουρκίας.

Όπως τονίζεται πάντως στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνος του στην κούρσα για τον 32χρονο σέντερ, αφού η Μπαρτσελόνα θέλει να τον ανανεώσει ενώ Φενέρμπαχτσε και Μπάγερν Μονάχου έχουν ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη.

Ο Σερτάκ Σανλί είναι παίκτης που μπορεί να ανοίξει το γήπεδο με το πολύ καλό του μακρινό σουτ, ενώ και στα ριμπάουντ είναι πολύ δυνατός, δημιουργώντας έτσι ένα «πακέτο» που μπορεί να βοηθήσει την εκάστοτε ομάδα να ανεβεί επίπεδο στην επιθετική της λειτουργία. 

Αυτό φαίνεται πως είναι και το κομμάτι που θέλει να φέρει, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα» ο Εργκίν Αταμάν στην ομάδα του, καθώς ένα κλασσικό «στρετς σέντερ» μπορεί να του λύσει τα χέρια, αλλά και να του επιτρέψει να ανοίξει το γήπεδο, δημιουργώντας έξτρα διαδρόμους προς το καλάθι.