Ο Γιαννακόπουλος... ανακοίνωσε τον Παπαπέτρου και θύμισε πως «έρχονται» άλλοι τέσσερις παίκτες (vid)

Ιωάννης Παπαπέτρου

i

© Intime

Ο Γιαννακόπουλος... ανακοίνωσε τον Παπαπέτρου και θύμισε πως «έρχονται» άλλοι τέσσερις παίκτες (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:33 - 11.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:58 - 14.08.2024

Μία ανάρτηση του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, περιλαμβάνει τις οκτώ μεταγραφές της ομάδας. Ανάμεσά τους και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, μαζί με μία υποσημείωση που αναφέρει πως αναμένονται άλλες τέσσερις προσθήκες στο ρόστερ.

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ιωάννη Παπαπέτρου με σκοπό την επιστροφή του στην ομάδα δεν είναι απλώς προχωρημένες. Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωση του παίκτη από την «πράσινη» ΚΑΕ, ενώ η... ανεπίσημη έγινε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, με μία ανάρτηση του στα social media δεν μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος. «Ανέβασε» στο Instagram ως story, μία φωτογραφία και η λεζάντα έγραφε: «8 done 4 to go». Ποιοι είναι οι οκτώ; Αυτοί που εμφανίζονται στη φωτογραφία που αναρτήθηκε, οπότε η απορία έχει να κάνει μόνο με τους τέσσερις που θα ακολουθήσουν.  

Μία μία... γρήγορη ματιά και με μία υπενθύμιση της μεταγραφικής λίστας για την ομάδα που πλέον καθοδηγεί ο Εργκίν Ατανάμ, αυτή έχει εμπλουτιστεί με τους Κώστα Σλούκα, Λούκα Βιλντόζα, Ματίας Λεσόρ, Ντίνο Μήτογλου, Τζέριαν Γκαρντ, Κώστας Αντετοκούνμπο, Δημήτρης Μωραϊτης, ενώ στη σύνθεση της φωτογραφίας υπάρχει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου

Τα δεδομένα με Καλάθη και Φενέρ - Ψάχνει ήδη αντικαταστάτη ο Ιτούδης και έχει στο μυαλό του δύο ονόματα (vids)
EUROLEAGUE

12:09 - 11.07.2023

Τα δεδομένα με Καλάθη και Φενέρ - Ψάχνει ήδη αντικαταστάτη ο Ιτούδης και έχει στο μυαλό του δύο ονόματα (vids)

H Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως έχει αποφασίσει να αποδεσμεύσει τον Νικ Καλάθη και όταν συμβεί αυτό ο Ελληνοαμερικάνος γκαρντ θα μπει στις λίστες όλων των ομάδων που ενδιαφέρονται για έναν ποιοτικό γκαρντ - Ο κόουτς Ιτούδης σκέφτεται να τον αντικαταστήσει με τον Ραούλ Νέτο ή τον Κέβιν Πάνγκος.

Οπότε δεν τίθεται θέμα! Ο 29χρονος φόργουορντ μετά από μία σεζόν στο Βελιγράδι με την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ήδη έτοιμος να φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα. 

Δεν έχει υπογράψει ακόμα, αλλά απ' ότι φαίνεται θα το κάνει άμεσα. Άρα, ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι μία υπογραφή και ακολούθως η επίσημη ανακοίνωση της ΚΑΕ. 

Ιωάννης Παπαπέτρου © Intime

Τη σεζόν που μας πέρασε ο Παπαπέτρου είχε 5,0 πόντους και 2,4 ριμπάουντ στην Euroleague και 7,8 πόντους και 2,4 ριμπάουντ στη Λίγκα της Αδριατικής. Στην τελευταία του χρονιά με τον Παναθηναϊκό πάντως (2021-22), είχε 12,1 πόντους, 3,2 ριμπάουντ και 2,5 ασίστ στην Ευρώπη και 12,8 πόντους, 3,7 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ στην Basket League.