Ο ηγέτης Μήτογλου οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Παναθηναϊκό με νέο double-double (vid)

Ντίνος Μήτογλου

i

© Intime

Ο ηγέτης Μήτογλου οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Παναθηναϊκό με νέο double-double (vid)

Χρήστος Τσάλτας 23:52 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 14.08.2024

Απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια κατέγραψε ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση. Ο Ντίνος Μήτογλου επιβεβαίωσε την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται και με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ οδήγησε τον Παναθηναϊκό σε ακόμα μια νίκη.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα και το επιβεβαίωσε σε ακόμα ένα παιχνίδι στην τρέχουσα Euroleague. Ο Ντίνος Μήτογλου τον πήρε από το χέρι και την κρίσιμη ώρα τον κουβάλησε, τόσο επιθετικά, όσο και στον τομέα των ριμπάουντ.

Ο «Μήτο» είναι ένας από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες στη φετινή διοργάνωση και αυτό φάνηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι, καθώς μέτρησε 24 πόντους, 6/7 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 3/3 βολές, ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ, με αυτό να είναι το δεύτερο double-double στη φετινή σεζόν, μετά το «διπλό» στο Βερολίνο, κόντρα στην Άλμπα.

Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε πλέον στο 5-4, με το πέρας 9 αγωνιστικών, έφτασε σε τρίτη διαδοχική νίκη, με τον Μήτογλου να κάνει τη διαφορά για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε πώς έφτασε σε αυτή την εμφάνιση ο διεθνής φόργουορντ/σέντερ.

Με το πέρας του αγώνα ο Ντίνος Μήτογλου ανέφερε: «Είναι τρομερό το 2/2. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη και όλους στην ομάδα. το αξίζαμε. Βελτιωθήκαμε, όμως είναι δύσκολος ο δρόμος και πρέπει αν είμαστε έτοιμοι.

Έχω αυτοπεποίθηση, η ομάδα με βοηθάει και νοιώθω καλά».