Ακυρώθηκε το φιλικό Παναθηναϊκός-Περιστέρι, στη Βαρκελώνη Αταμάν και Γκριγκόνις

Μάριους Γκριγκόνις

Ακυρώθηκε το φιλικό Παναθηναϊκός-Περιστέρι, στη Βαρκελώνη Αταμάν και Γκριγκόνις

Ηλίας Λαλιώτης 18:54 - 12.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε τη ματαίωση του φιλικού με το Περιστέρι, καθώς οι Εργκίν Αταμάν και Μάριους Γκριγκόνις θα απουσιάζουν στη Βαρκελώνη για υποχρεώσεις της EuroLeague.

Στην ακύρωση του φιλικού με το Περιστέρι, το οποίο ήταν προγραμματισμένο για τις 13 Σεπτεμβρίου προχώρησε ο Παναθηναϊκός.

Αιτία είναι η απουσία των Εργκίν Αταμάν και Μάριους Γκριγκόνις από την Αθήνα, καθώς την Τετάρτη (13/9) θα βρεθούν στη Βαρκελώνη για υποχρεώσεις της EuroLeague.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους θα επιστρέψουν στην Αθήνα, αφού ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του το Nick Galis Tournament της Ρόδου. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη (15/9, 17:00) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντετ Κάτας (17/9, 17:00).

Νωρίς το ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:15 - 12.09.2023

Νωρίς το ντέρμπι «αιωνίων» στην Basket League

O ΕΣΑΚΕ πραγματοποίησε την κλήρωση του νέου πρωταθλήματός του στα γραφεία του και το πρόγραμμα της νέας λίγκας έκρυβε ντέρμπι αιωνίων νωρίς, αφού ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ την 4η αγωνιστική!

Στη συνέχεια, μάλιστα, είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση της νέας φανέλας, στο μουσείο της Ακρόπολης, την ερχόμενη Δευτέρα (18/9), ενώ το διήμερο 23-24 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το 5ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος». Την πρώτη μέρα το Τριφύλλι θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου, ενώ την επόμενη μία εκ των Εφές ή Παρτιζάν.

Θυμίζουμε πως στα σημαντικά φιλικά παιχνίδια που ακολουθούν θα αγωνιστεί και ο Ντίνος Μήτογλου, καθώς όπως αποκάλυψε το Sportal, οι εξετάσεις που έκανε ήταν καθαρές και θα μπει σταδιακά σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων.