Ο Παναθηναϊκός κάνει έξτρα προπόνηση στα τρίποντα μετά τα 2/22 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (vid)

Ο Παναθηναϊκός κάνει έξτρα προπόνηση στα τρίποντα μετά τα 2/22 κόντρα στη Φενέρμπαχτσε (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:37 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:27 - 14.08.2024

Το απόγευμα της Κυριακής (17/9, 17:00) ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην τελευταία μέρα του Nick Galis International Tournament, αλλά το πρωί της ίδιας μέρας ο κόουτς Εργκίν Αταμάν κάλεσε τους παίκτες του στο γήπεδο για να σουτάρουν τρίποντα. Διότι, δεν θέλει να ξαναδεί την εικόνα που δημιουργήθηκε στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε.

Ο Εργκίν Αταμάν καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού στο Nick Galis International Tournament είδε τους παίκτες του παραλίγο να... λυγίσουν τα στεφάνια από την αστοχία τους στα τρίποντα. Εκτέλεσαν 22 στον αριθμό, τα περισσότερα εκ των οποίων με καλές προϋποθέσεις, αλλά ευστόχησαν μόλις δύο φορές! Ένα έβαλε ο Χουάντσο και ένα ο Γκριγκόνις. 

Αυτό το ποσοστό οδήγησε στην συνολική συγκομιδή μόλις 66 πόντων, την ώρα που η Φενέρπαχτσε έβαλε 79 και νίκησε σχετικά εύκολα. Υπήρξαν καλές στιγμές των «πρασίνων» στην αναμέτρηση, αλλά πέραν των εντυπωσιακών πρώτων εμφανίσεων του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και του Ματίας Λεσόρ, ο Τούρκος κόουτς θα ήθελε ιδανικά να ξεχάσει όλα τα υπόλοιπα που είδε. 

Επειδή όμως, δεν μπορούσε να ξεχάσει τα άστοχα μακρινά σουτ, το πρωί της Κυριακής (17/9) συνάντησε τους παίκτες του στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας, στη Ρόδο που διεξάγεται το τουρνουά προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, για μία έξτρα προπόνηση πριν το ματς. Μία προπόνηση αφιερωμένη στα τρίποντα! 

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Κουζμίνσκας με ενθουσιασμό - Την Δευτέρα ξεκινήσει η «κιτρινόμαυρη» δράση του
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:20 - 17.09.2023

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Κουζμίνσκας με ενθουσιασμό - Την Δευτέρα ξεκινήσει η «κιτρινόμαυρη» δράση του

Στο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε το πρωί της Κυριακής (17/9) ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, η ΑΕΚ τον υποδέχθηκε και την Δευτέρα τον περιμένει στο γήπεδο για να συναντήσει τον κόουτς Ζοάν Πλάθα και τους νέους του συμπαίκτες.

Λίγες ώρες πριν ο ίδιος και οι παίκτες του επανεμφανιστούν στο ίδιο γήπεδο για να αντιμετωπίσουν την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Όντεντ Κάτας στην τελευταία τους υποχρέωση στην Ρόδο για το διεθνές τουρνουά που ολοκληρώνεται.