Ανησυχία με Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκο λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ανησυχία με Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκο λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ηλίας Λαλιώτης 16:05 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 14.08.2024

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (4/10) λόγω ενοχλήσεων στο αριστερό γόνατο και η συμμετοχή του στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για την 1η αγωνιστική της EuroLeague θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

Με ένα ακόμα «πονοκέφαλο» οδεύει προς την πρεμιέρα της EuroLeague και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός.

Ο Εργκίν Αταμάν δεδομένα δεν υπολογίζει στον Ντίνο Μήτογλου, ο οποίος υπέστη θλάστη στη γάμπα στη Ρόδο, πριν από τα παιχνίδια του Σούπερ Καπ. Στην προπονήση της Τετάρτης (4/10), όμως, επανεμφανίστηκε και νέο πρόβλημα με τον Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο διεθνής φόργουορντ είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και πριν τον ημιτελικό του Σούπερ Καπ με τον ΠΑΟΚ, μένοντας εκτός από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου ήταν φανερά ανέτοιμος. Οι ενοχλήσεις επέστρεψαν, με αποτέλεσμα να κάνει θεραπεία σήμερα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι της EuroLeague αναμένεται να ξεκαθαρίσει την ημέρα του αγώνα.

Πιθανή απώλεια του Παπαπέτρου θα είναι σημαντική για τον Εργκίν Αταμάν, μιας και στο «3» θα έχει μόνο τον Μάριους Γκριγκόνις, ενώ όπως φάνηκε και από τον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός χρειάζεται όλους τους παίκτες που έχουν εμπειρία από τέτοιους είδους παιχνίδια. 

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Θεραπεία στην προπόνηση της Τετάρτης (4/10) ακολούθησε και ο Ντίνος Μήτογλου.