Απίστευτη αλλαγή δεδομένων σ' έναν μόνο  μήνα! Οι στοιχηματικές αποδόσεις για το «αιώνιο» ντέρμπι στην πρεμιέρα της Euroleague

Ουόκαπ - Μαντζούκας

i

Ουόκαπ - Μαντζούκας / © Intime

Απίστευτη αλλαγή δεδομένων σ' έναν μόνο μήνα! Οι στοιχηματικές αποδόσεις για το «αιώνιο» ντέρμπι στην πρεμιέρα της Euroleague

Sportal newsroom 13:54 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 14.08.2024

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Euroleague. Οι «πράσινοι» είναι το φαβορί του ντέρμπι «αιωνίων», όπως προκύπτει από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών.

Η Euroleague μέσω της επίσημης σελίδας της έδωσε το πρωί της Τρίτης (18/7) την εικόνα όλης της σεζόν 2023-24 της νέας έκδοσης της λίγκας στην οποία πλέον εισάγεται και η διαδικασία του play-in.

Από το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στη διοργάνωση ξεχωρίζει το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού κι Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί στις 6 Οκτωβρίου στις 21:15 στο ΟΑΚΑ. Η δεύτερη συνάντηση των δύο «αιωνίων» στο ΣΕΦ θα γίνει την 29η αγωνιστική και στις 14 Μαρτίου 2024!

Τι λένε οι στοιχηματικές για το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός. Ρίχνοντας κανείς μία ματιά στις αποδόσεις θα δει πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είναι το φαβορί για τη νίκη. Σχεδόν ένα μήνα μετά τους τελικούς της Basket League τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Στις αρχές Ιουνίου και λίγο πριν το τζάμπολ του Game 1 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό οι στοιχηματικές εταιρείες έχριζαν ως απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος τους «ερυθρόλευκους». Η παρακάτω φωτογραφία το μαρτυρά! 

Ο Ολυμπιακός τελικά κατέκτησε το πρωτάθλημα αλλά όχι με τόσο μεγάλη ευκολία, καθώς χρειάστηκε Game 4 για την ανάδειξη του πρωταθλητή! 

Από εκεί και πέρα ακολούθησαν πολλές αλλαγές στα ρόστερ των δύο «αιωνίων». Ο Ολυμπιακός δεν έχει πλέον στις τάξεις του τον MVP της Euroleague για τη σεζόν 2022-23, Σάσα Βεζένκοφ, τον Τζόελ Μπολομπόι, τον Τάρικ Μπλακ και φυσικά τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό των «πράσινων». Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα απέκτησε τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Νέιτζελ Ουίλιαμς Γκος, Λουκ Σίκμα και Γιώργο Τανούλη.  Συνεχίζουνε με τα «ερυθρόλευκα» οι Κώστας Παπανικολάου, Τόμας Ουόκαπ, Μιχάλης Λούντζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αϊζέια Κάνααν, Άλεκ Πίτερς, Μουσταφά Φαλ και Τζόρτζ Πάπας. 

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός έχει κινηθεί πολύ δυναμικά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και πέραν της «βόμβας» που πυροδότησε με τον Κώστα Σλούκα, έχει εντάξει στο δυναμικό του τους Λούκα Βιλντόζα, Κάιλ Γκάι, Ματίας Λεσόρ, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντίνο Μήτογλου, Κώστα Αντετοκούνμπο και Τζέριαν Γκράντ. Μονάχα οι Λευτέρης Μαντζούκας και Μάριους Γκριγκόνις (πιθανόν) θα συνεχίσουν στα «πράσινα» από το ρόστερ της περασμένης σεζόν. 

Ο Ιτούδης «πρόλαβε» Ντόρσεϊ που θα έλεγε «όχι» στην Εθνική – Ο λόγος της άρνησης του να πάει στο Παγκόσμιο
ΜΠΑΣΚΕΤ

15:43 - 17.07.2023

Ο Ιτούδης «πρόλαβε» Ντόρσεϊ που θα έλεγε «όχι» στην Εθνική – Ο λόγος της άρνησης του να πάει στο Παγκόσμιο

Ο πατέρας του Τάιλερ Ντόρσεϊ, διέψευσε τα όσα γράφτηκαν σχετικά με την προτίμηση του Δημήτρη Ιτούδη στον Τόμας Ουόκαπ έναντι του γιου του. Ποια είναι η αλήθεια!

Έχοντας υπ΄ όψιν  αυτές τις ανακατατάξεις οι στοιχηματικές εταιρείες αυτή τη στιγμή χρίζουν τον Παναθηναϊκό ως το φαβορί για τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της Euroleague. 

Tags: