Μπαφές: «Εκπληκτική χρονιά με τον καλύτερο επίλογο» (pic)

Μπαφές: «Εκπληκτική χρονιά με τον καλύτερο επίλογο» (pic)

Νίκος Καλαμπάκας 01:13 - 16.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου και ο team manager της ομάδας, Χρήστος Μπαφές, έστειλε το δικό του μήνυμα για όσα συνέβησαν φέτος, ευχαριστώντας για τη στήριξη όλης της σεζόν.

Μια εξαιρετική χρονιά για τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο. Η ομάδα του Πειραιά έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπειτα από ένα επεισοδιακό Game 4 το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς διεκόπη οριστικά 2'46'' πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου, με το σκορ στο 35-63 υπέρ του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Πειραιά πανηγύρισε την κατάκτηση του 14ου πρωταθλήματος της ιστορίας του, γράφοντας χρυσή σελίδα για ακόμα μια χρονιά, με τον Χρήστο Μπαφέ να στέλνει το δικό του μήνυμα για την επιτυχημένη σεζόν του Ολυμπιακού.

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός για 14η φορά στην ιστορία του σε σκηνικό χάους στο ΟΑΚΑ
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:52 - 15.06.2023

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός για 14η φορά στην ιστορία του σε σκηνικό χάους στο ΟΑΚΑ

Κυρίαρχος ο Ολυμπιακός στο γήπεδο, έφτασε να προηγείται με 28 πόντους 2'46'' πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου (35-63) και έπειτα από την οριστική διακοπή του αγώνα στο ΟΑΚΑ στέφθηκε πρωταθλητής για 14η φορά στην ιστορία του.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κατέκτησαν και τους 3 εγχώριους τίτλους της φετινής σεζόν, γράφοντας ιστορία, καθώς η ομάδα του Πειραιά κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους. Ο Χρήστος Μπαφές στο μήνυμά του στάθηκε στην εκπληκτική χρονιά των παικτών της ομάδας, που είχε τον καλύτερο δυνατό επίλογο, ενώ έκλεισε την τοποθέτησή του, λέγοντας «να τους αγαπάτε, όχι μόνο στις χαρές αλλά και στις δύσκολες στιγμές».

Στο μήνυμά του ο team manager της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: «Η σεζόν τελείωσε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τρίτη κούπα για φέτος. Εκπληκτική χρονιά με τον καλύτερο επίλογο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους μέσα από την καρδιά μου! Και μην ξεχνάτε να τους αγαπάτε, όχι μόνο στις χαρές αλλά και στις δύσκολες στιγμές!»