Πέρασαν από ιατρικά Σλούκας και Μαντζούκας και πιάνουν δουλειά με τον Παναθηναϊκό

Πέρασαν από ιατρικά Σλούκας και Μαντζούκας και πιάνουν δουλειά με τον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 12:56 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:04 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για την εκκίνηση της προετοιμασίας του, με τους Κώστα Σλούκα και Λευτέρη Μαντζούκα να περνούν από τις καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν. Την οποία και αναμένουν με ανυπομονησία και οι φίλαθλοί του, μετά την εξαιρετική προσπάθεια ενίσχυσης που έγινε αυτό το καλοκαίρι.

Η επίσημη «πρώτη» της ομάδας που θα χτίσει ο Εργκίν Αταμάν αναμένεται την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο αυτές τις μέρες ξεκινούν οι ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις για τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Σε ανοιχτή γραμμή με Μιχάιλιουκ ο Παναθηναϊκός - Βαλένθια και Μπασκόνια τον θέλουν από Ισπανία
EUROLEAGUE

18:00 - 21.08.2023

Σε ανοιχτή γραμμή με Μιχάιλιουκ ο Παναθηναϊκός - Βαλένθια και Μπασκόνια τον θέλουν από Ισπανία

Η υπόθεση του Σβι Μιχάιλιουκ οδεύει προς την τελική της ευθεία, με τον Ουκρανό να έχει μπει πλέον στη διαδικασία συζητήσεων για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Την αρχή έκαναν την Τρίτη (22/8) οι Κώστας Σλούκας και Λευτέρης Μαντζούκας, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται και οι ξένοι παίκτες που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους.

Θυμίζουμε, πως από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα απουσιάσουν οι Χουάντσο Ερναγκόμεθ, Ματίας Λεσόρ, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντίνος Μήτογλου και Δημήτρης Μωραΐτης, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Μουντομπάσκετ της Ασίας με τις εθνικές τους.

Οι υπόλοιποι θα περάσουν από τις καθιερωμένες εξετάσεις αυτή την εβδομάδα και θα ξεκινήσουν χαλαρές προπονήσεις, μέχρι την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας στο ΟΑΚΑ. Τις επόμενες ημέρες, άλλωστε, αναμένεται να γίνει γνωστό και το μέρος που θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ομάδα του Αταμάν.