Παναθηναϊκός: Πλήρης στον... τελικό με το Περιστέρι - Τα εισιτήρια του Game 5

Παναθηναϊκός - Περιστέρι

i

Παναθηναϊκός - Περιστέρι / ©Intime

Παναθηναϊκός: Πλήρης στον... τελικό με το Περιστέρι - Τα εισιτήρια του Game 5

Ηλίας Λαλιώτης 17:11 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:57 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε με μια προπόνηση την προετοιμασία του για το Game 5 της ημιτελικής σειράς με το Περιστέρι στο ΟΑΚΑ (30/5, 19:15), με τον Χρήστο Σερέλη να μην αντιμετωπίζει νέα προβλήματα.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την τρίτη φετινή του ήττα στο Περιστέρι και δεύτερη στην ημιτελική σειρά των playoffs της Basket League και πλέον είναι υποχρεωμένος να παίξει και 5ο παιχνίδι, στην προσπάθεία του να πάρει το εισιτήριο για τους τελικούς, όπου περιμένει ο Ολυμπιακός.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα με προπόνηση στο ΟΑΚΑ και ο Χρήστος Σερέλης αναμένεται να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι «πράσινοι» θέλουν να αντιστρέψουν το αρνητικό κλίμα που υπάρχει μετά το 2-2 και να φτάσουν χωρίς περιπέτειες σε μια νίκη και την πρόκριση.

Φρανσίσκο στο Sportal: «Σίγουρα θα κερδίσουμε στο Game 5 τον Παναθηναϊκό, αν…»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:45 - 29.05.2023

Φρανσίσκο στο Sportal: «Σίγουρα θα κερδίσουμε στο Game 5 τον Παναθηναϊκό, αν…»

Ο Σιλβέν Φρανσίσκο οδήγησε το Περιστέρι σε Game 5 κόντρα στον Παναθηναϊκό και μέσω του Sportal δηλώνει πανέτοιμος να το βοηθήσει να γράψει Ιστορία και να το στείλει στους τελικούς της Basket League.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του Game 5

Στην κυκλοφορία τέθηκαν από σήμερα (29/5), άλλωστε, και τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Τρίτης (30/5). Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την πέμπτη αναμέτρηση της β’ φάσης των Playoffs της Basket League με αντίπαλο το Περιστέρι bwin (30/5, 19:15).

Για τους ανήλικους φιλάθλους μας (έως 17 ετών) ισχύει έκπτωση 50% και η αγορά των συγκεκριμένων εισιτηρίων γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ στο Parking 5 την ημέρα του αγώνα.

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

-Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr

-Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 - 41 - 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00

-Την ημέρα του αγώνα (30/5), τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».