Πού θα δείτε το σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα

Κώστας Σλούκας

i

© Intime

Πού θα δείτε το σημερινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα

Sportal newsroom 16:54 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:40 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε φιλικό ματς με αντίπαλο την Τσεντεβίτα. Πού θα δείτε τον αγώνα.

Στο φουλ δουλεύουν οι μηχανές στον Παναθηναϊκό. Το τριφύλλι βρίσκεται στην Κράνισκα Γκόρα της Σλοβενίας όπου και κάνει προετοιμασία.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για τη Λιουμπλιάνα όπου θα παίξει με την Τσεντεβίτα σε φιλικό ματς στις 18:30 το απόγευμα. Ο αγώνας θα είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Όπως έχει ανακοινώσει η Τσεντεβίτα, τα έσοδα της αναμέτρησης που θα γίνει στη Stožice Arena θα διατεθούν στα θύματα από τις πλημμύρες στη Σλοβενία στις αρχές Αυγούστου, μία από τις μεγαλύτερες φυσικές καταστροφές στην ιστορία της χώρας! Τα εισιτήρια του αγώνα πωλούνται στην ενιαία τιμή των 10 ευρώ.

Ο φιλικός αγώνας του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα θα μεταδοθεί ζωντανά από το σλοβένικο κανάλι Sport TV 1. Εναλλακτικά, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το φιλικό του τριφυλλιού με την Τσεντεβίτα μέσω της σελίδας της σλοβενικής ομάδας στο facebook.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο φιλικό του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα δεν θα λάβει μέρος ο Ντίνος Μήτογλου που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Φυσικά, από την αναμέτρηση θα λείπουν και οι διεθνείς παίκτες του τριφυλλιού.

Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί χωρίς τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο. Ο Τούρκος προπονητής αντιμετωπίζει προσωπικό ζήτημα και έπρεπε να μεταβεί στην πατρίδα του. Θα τεχνικός του τριφυλλιού θα επιστρέψει στα καθήκοντά του όταν η ομάδα γυρίσει στην Αθήνα, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.