Ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε τη «βόμβα» Χουάντσο με... Άνταμ Σάντλερ (vid)

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε τη «βόμβα» Χουάντσο με... Άνταμ Σάντλερ (vid)

Ηλίας Λαλιώτης 10:23 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 14.08.2024

Με τον Άνταμ Σάντλερ να πρωταγωνιστεί ο Παναθηναϊκός προανήγγειλε την μεγάλη «βόμβα» του καλοκαιριού που ακούει στο όνομα Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα γίνει και με τη βούλα παίκτης του Παναθηναϊκού. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το σπουδαίο deal είναι η επίσημη ανακοίνωση των «πράσινων», οι οποίοι για τα επόμενα 2 χρόνια θα έχουν στις τάξεις τους τον Ισπανό φόργουορντ.

Ήδη μάλιστα το «τριφύλλι» φρόντισε να βάλει στο... κλίμα τον κόσμο της ομάδας από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (27/07). Διότι προανήγγειλε τη μεγάλη μεταγραφή του 27χρονου φόργουορντ με τον δικό του τρόπο.

Με δύο βόμβες και ένα GIF στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Άνταμ Σάντλερ. Η επιλογή του συγκεκριμένου ηθοποιού δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς ήταν ο σκηνοθέτης και συμπρωταγωνιστής του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στην ταινία «Hustle», την παραγωγή της οποίας έκανε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Κάπως έτσι, η μέρα για τους φίλους του Παναθηναϊκού αρχίζει με... χολιγουντιανό τρόπο, καθώς απομένει η ανακοίνωση από πλευράς «τριφυλλιού» για να επικυρωθεί η μεγάλη κίνηση. Μέχρι τότε όμως οι «πράσινοι» φροντίζουν να κρατάνε το ενδιαφέρον αμείωτο, με την συγκεκριμένη κίνηση να είναι ο προάγγελος της μεγάλης μεταγραφής του 27χρονου διεθνή Ισπανού.

Ο Ερνανγκόμεθ μετράει πάνω από 300 παιχνίδια στο ΝΒΑ, έχοντας καταγράψει αξιοζήλευτη πορεία στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Τα τελευταία 7 χρόνια φόρεσε, μεταξύ άλλων, τη φανέλα των Ντένβερ Νάγκετς, των Μπόστον Σέλτικς, των Μινεσότα Τίμπεργουλβς και των Τορόντο Ράπτορς, καταφέρνοντας να αφήσει το σημάδι του σε κάθε ομάδα στην οποία αγωνίστηκε. Από τη νέα σεζόν, ωστόσο θα είναι μια από τις ηγετικές φιγούρες του νέου Παναθηναϊκού, υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν, φέρνοντας λάμψη και ποιότητα στο «πράσινο» ρόστερ.