Δεν κρατιέται ο Βιλντόζα: Στο ΟΑΚΑ για προπόνηση ο Αργεντινός (pic)

Δεν κρατιέται ο Βιλντόζα: Στο ΟΑΚΑ για προπόνηση ο Αργεντινός (pic)

Sportal newsroom 14:42 - 21.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 14.08.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα βρέθηκε στο ΟΑΚΑ το μεσημέρι της Παρασκευής και μπήκε ακόμα περισσότερο σε κλίμα... Παναθηναϊκού.

Τις τελευταίες ώρες ο Λούκα Βιλντόζα βρίσκεται στην Ελλάδα, ώστε να μπει σε ρυθμό Παναθηναϊκού. Ο Αργεντινός πλέι μέικερ θα ενισχύσει το «τριφύλλι», δυναμώνοντας την θέση του πλέι μέικερ σε σημαντικό βαθμό και στο πλαίσιο αυτό βρέθηκε στο ΟΑΚΑ όπου και προπονήθηκε υπό την επίβλεψη του σταφ των «πράσινων».

Ο διεθνής πλέι μέικερ τις τελευταίρς μέρες έχει πάρει γεύση από ΟΑΚΑ και δεν έχασε την ευκαιρία την Παρασκευή να βρεθεί στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπου και προπονήθηκε ατομικά, με σκοπό να εγκλιματιστεί ακόμα περισσότερο στα δεδομένα του ΟΑΚΑ.

Σε μια σεζόν γεμάτη προκλήσεις και απαιτήσεις ο Βιλντόζα αναμένεται να είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο παιχνόιδι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν, ως ένας από τους γκαρντ που θα βασίσει πολλά ο Τούρκος κόουτς σε Euroleague και Basket League αντίστοιχα.

Έπειτα από μια γεμάτη και παραγωγική σεζόν με τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα, ο Αργεντινός γκαρντ έρχεται για να βάλει... φωτιά στο ΟΑΚΑ και να δώσει το κάτι παραπάνω, στην προσπάιθεια ερπιστροφής του «τριφυλλιού» στους τίτλους.