«Η Βίρτους θέλει λεφτά για να παραχωρήσει τον Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό»

«Η Βίρτους θέλει λεφτά για να παραχωρήσει τον Σενγκέλια στον Παναθηναϊκό»

Γιώργος Γαβριλάκης 10:22 - 20.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:47 - 14.08.2024

Η Βίρτους Μπολόνια αξιώνει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να αφήσει ελεύθερο τον Τόρνικε Σενγκέλια, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ιταλία και ο Παναθηναϊκός ή ο Γεωργιανός φόργουορντ θα πρέπει να διευθετήσουν την κατάσταση για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Αρχικά η Βίρτους Μπολόνια είχε ενημερώσει τον Τόρνικε Σενγκέλια πως δεν έχει σκοπό να τον κρατήσει τη νέα σεζόν. Όχι γιατί αγωνιστικά δεν πληρεί τις προϋποθέσεις, τουναντίον! Απλώς, ο ιταλικός σύλλογος προτιμά να αποδεσμευτεί από το συμβόλαιό του, που είναι από αυτά που επιβαρύνουν σημαντικά τον προϋπολογισμό τους. 

Ήταν διατεθειμένοι λοιπόν, να τον αποχαιρετήσουν χωρίς να έχουν οικονομικές απαιτήσεις από την ομάδα που θα συμφωνούσε μαζί του. Μόνο που τώρα, από τη στιγμή που εμφανίστηκε στο... παιχνίδι ο Παναθηναϊκός και ο πόθος του να αποκτήσει τον 31χρονο Γεωργιανό πάουερ φόργουορντ, άλλαξαν οι διαθέσεις της Βίρτους. Όχι ριζικά, αλλά σε επίπεδο απαιτήσεων. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την γειτονική χώρα που πηγάζουν από τον δημοσιογράφος Αλεσάντρο Λουίτζι Μάτζι και σχετική του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, προκύπτει πως πλέον η ομάδα της Μπολόνια ζητάει ένα σεβαστό ποσό για να του επιτρέψει να πάει στον προορισμό που επιλέγει. Δηλαδή, στον Παναθηναϊκό. 

Οπότε, οι «πράσινοι» φαίνεται πως θα χρειαστεί να πληρώσουν buy-out (εκτός κι αν το κάνει ο ίδιος ο παίκτης), ένα ποσό κάπου ανάμεσα από μισό και ένα εκατομμύριο ευρώ. 

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Με τις μέχρι τώρα επιλογές τους και τις κινήσεις τους προκύπτει πως το χέρι θα μπει στην τσέπη και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί. Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός και στην περίπτωση του Γιαν Βέσελι, αλλά και σε αυτή του Τάιλερ Ντόρσεϊ ήταν διατεθειμένος να πληρώσει όσα χρειαζόταν, αλλά σε αυτές τις δύο περιπτώσεις οι ομάδες τους (η Μπαρτσελόνα και η Φενέρμπαχτσε αντίστοιχα) δεν ήθελαν να τους παραχωρήσουν. Επειδή όμως, η Βίρτους θέλει, τότε αναμένεται το οικονομικό εμπόδιο να ξεπεραστεί...