Ανυπόμονος ο Σλούκας μέσω Instagram: «Δεν μπορώ να περιμένω...»

Ανυπόμονος ο Σλούκας μέσω Instagram: «Δεν μπορώ να περιμένω...»

Ηλίας Λαλιώτης 20:17 - 19.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:23 - 14.08.2024

Ο Κώστας Σλούκας δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα και την ιστορία της και είναι τρελαμένος με την εμβληματική φανέλα που θα φορά στον Παναθηναϊκό.

Η νέα εμφάνιση με την οποία θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός τη νέα σεζόν έχει προκαλέσει ενθουσιασμό και έχει γίνει ήδη ανάρπαστη, μιας και η πρώτη παρτίδα, που τέθηκε προς πώληση ηλεκτρονικά, έκανε... φτερά μέσα σε λίγες ώρες.

Δεν είναι μόνο ο κόσμος του Τριφυλλιού που έχει ενθουσιαστεί με τη συγκεκριμένη φανέλα, αλλά και οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας. Άπαντες έκαναν σχετικές αναρτήσεις στα social media, με αυτή του Κώστα Σλούκα να ξεχωρίζει και με διαφορά. 

«Ανυπομονώ να φορέσω στο παρκέ αυτή την ομορφιά», σχολίασε σε ανάρτησή του με δύο φωτογραφίες του με τη νέα φανέλα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού.

Ούτε να σκέφτεται πως θα χάσει το Σούπερ Καπ ο Βιλντόζα - Τα δεδομένα για τον Αργεντινό γκαρντ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 5ου τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» έχει ξεκινήσει. Αυτό το Σαββατοκύριακο (23 και 24 Σεπτεμβρίου) όλα τα βλέμματα του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είναι για μια ακόμα χρονιά στραμμένα στο ΟΑΚΑ και το πιο λαμπρό γεγονός της preseason στη EuroLeague.

Το τουρνουά που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του ιστορικού ηγέτη και κορυφαίου παράγοντα του Παναθηναϊκού έχει γίνει πλέον θεσμός και στο πλαίσιό του γίνονται κάθε χρόνο ορισμένα από τα πιο σημαντικά και υψηλού επιπέδου φιλικά παιχνίδια αυτής της περιόδου.

Έτσι και φέτος, πέρα από το Τριφύλλι, στο ΟΑΚΑ θα βρεθούν η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, η διαφοροποιημένη -μετά τις αποχωρήσεις των Εργκίν Αταμάν και Βασίλιε Μίτσιτς- Αναντολού Εφές και η αναγεννημένη Μπάγερν Μονάχου του Πάμπλο Λάσο. Οι δύο πρώτες θα αναμετρηθούν μεταξύ τους το Σάββατο (23/9, 17:00), ενώ ο νέος Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την βαυαρική ομάδα μερικές ώρες αργότερα (20:00).

Τα φιλικά αυτά θα αποτελέσουν φυσικά και την πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων στη νέα σεζόν, καθώς το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένο στη Ρόδο το Σούπερ Καπ, ενώ στις 6 Οκτωβρίου οι Πράσινοι υποδέχονται στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της EuroLeague.

Ο Εργκίν Αταμάν, λοιπόν, θα βάλει τις τελευταίες πινελιές κατά τη διάρκεια του τουρνουά και θα τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του. Έχοντας ωστόσο μια απουσία, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα. Ο Λούκα Βιλντόζα υπέστη διάστρεμα στον αστράγαλο προς το τέλος της προπόνησης της περασμένης Τρίτης (12/9). Η μαγνητική δεν έδειξε κάτι σοβαρό, ωστόσο το οίδημα ήταν μεγάλο τις πρώτες μέρες κι έμεινε φυσικά εκτός από τα φιλικά στη Ρόδο με Φενέρ και Μακάμπι.

Ο Αργεντινός γκαρντ είναι πλέον πολύ καλύτερα, κάτι που διαπίστωνε κάποιος και κατά την παρουσία του στο μουσείο της Ακρόπολης για τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας. Ωστόσο, στον Παναθηναϊκό δεν έχουν λόγο να ρισκάρουν το παραμικρό. Θα συνεχίσει τη θεραπεία του τις επόμενες μέρες, δεν θα αγωνιστεί στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» κι εκτός απροόπτου θα επιστρέψει για τα παιχνίδια του Σούπερ Καπ (στις 29/9 ο ημιτελικός με τον ΠΑΟΚ).

Και ο ίδιος ο Βιλντόζα, άλλωστε, δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να χάσει τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν, τα οποία μάλιστα θα κρίνουν και τον πρώτο τίτλο. Νιώθει καλά και με τη σειρά του έχει βάλει το κεφάλι κάτω και δουλεύει για να είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα και τους συμπαίκτες του.