Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό - Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Μπαλτσερόφσκι, σφάδαζε στον πάγκο (vid+pics)

Νέο πρόβλημα στον Παναθηναϊκό - Σοκαριστικός τραυματισμός για τον Μπαλτσερόφσκι, σφάδαζε στον πάγκο (vid+pics)

Ηλίας Λαλιώτης 17:28 - 20.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:42 - 20.08.2023

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι έκανε σπουδαίο ματς απέναντι στον Νούρκιτς στη νίκη της Πολωνίας επί της Βοσνίας, αλλά τραυματίστηκε 40 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος κι αποχώρησε υποβασταζόμενος, σφαδάζοντας στον πάγκο από τους πόνους.

Σοκ στον Παναθηναϊκό από τον τρομακτικό τραυματισμό του Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, ο οποίος αποχώρησε λίγο πριν το τέλος του τελικού του Προ-προοολυμπιακού τουρνουά ανάμεσα στην Πολωνία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Ο νέος σέντερ των Πράσινων είχε πραγματοποιήσει εκπληκτική εμφάνιση μέχρι εκείνο το σημείο, με 14 πόντους (3/5 τριπ.), 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 μπλοκ και 0 λάθη, απέναντι στον NBAερ, Νούρκιτς, αλλά ο Βόσνιος τον τραυμάτισε σοβαρά, με απαράδεκτη ενέργεια, 40 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα.

Ο Μπαλτσερόφσκι έπεσε στο παρκέ πολύ άσχημα με τη μέση, αποχώρησε υποβασταζόμενος, καθώς αδυνατούσε καλά καλά να περπατήσει, ενώ στον πάγκο σφάδαζε από τους πόνους, με δάκρυα στα μάτια!

Μάλιστα, η Πολωνία άντεξε στα τελευταία δευτερόλεπτα και πήρε τη νίκη με 76-72 και μαζί την πρόκριση στο Προ-Ολυμπιακό τουρνουά, με τους παίκτες να πανηγυρίζουν στο παρκέ, αλλά τον σέντερ του Παναθηναϊκού να παραμένει απαρηγόρητος στον πάγκο και να δέχεται τη φροντίδα των φυσιοθεραπευτών. Λίγο μετά πήγαν όλοι από πάνω του, με το κοινό να φωνάζει το όνομά του ρυθμικά.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, η αγωνία στον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη, ώστε να διαπιστωθεί γρήγορα τι ακριβώς έχει συμβεί με τον Μπαλτσερόφσκι, τη στιγμή που αναμένονται σήμερα και τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Λούκα Βιλντόζα, ο οποίος είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, στο παιχνίδι της Αργεντινής με τη Χιλή με αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις 2 λεπτά πριν αποχωρήσει.