Λαλιώτης για την επόμενη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Προσπάθεια να είναι ανάλογη του Ναν»

Λαλιώτης για την επόμενη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό: «Προσπάθεια να είναι ανάλογη του Ναν»

Sportal newsroom 15:31 - 01.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:18 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός έκανε το «μπαμ» με τον Κέντρικ Ναν, αλλά συνεχίζει να βρίσκεται στην αγορά για μια ακόμα μεταγραφή που θα ταιριάξει στα «θέλω» του Εργκίν Αταμάν.

Ο Παναθηναϊκός μετά το «δίπλο» στο ΣΕΦ και τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού για την Basket League, «κέρασε» τον κόσμο του κι ένα χορταστικό... γλυκό! Και πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος το είχε τάξει εδώ και αρκετό καιρό στον κόσμο της ομάδας.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή-βόμβα του Κέντρικ Ναν, προς πλήρη επιβεβαίωση του Sportal, το οποίο σας είχε αποκαλύψει το θέμα. Μια σπουδαία κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα στην EuroLeague και καθιστά την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ιδιαίτερα ισχυρή στα... χαρτιά και πλέον απομένει να δούμε το αποτέλεσμα και στο παρκέ.

Ο Τούρκος τεχνικός, ωστόσο, είχε ξεκαθαρίσει δημόσια πως θέλει δύο παίκτες σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. Έναν δίπλα στον Κώστα Σλούκα και έναν για να καλύψει το κενό μετά τον τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Ο ρεπόρτερ του Sportal, Ηλίας Λαλιώτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» του Action 24, με την Ελένη Μαρκάτη και τον Νίκο Κατσαρό και αφού ανέλυσε το ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας (30/10) και τα στοιχεία που θα φέρει στον Παναθηναϊκό ο Κέντρικ Ναν, αναφέρθηκε στην επόμενη μεταγραφή. Τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το Τριφύλλι «προσπαθεί να φέρει έναν φόργουορντ ανάλογου βεληνεκούς».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Άλλωστε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Ναν την Τρίτη (31/10) προανήγγειλε μια ακόμα προσθήκη λέγοντας πως «μετά το γλυκό έχει και... καφέ».