Σοκ με Μήτογλου στον Παναθηναϊκό - Χάνει και την πρεμιέρα της EuroLeague με τον Ολυμπιακό

Σοκ με Μήτογλου στον Παναθηναϊκό - Χάνει και την πρεμιέρα της EuroLeague με τον Ολυμπιακό

Ηλίας Λαλιώτης 21:18 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:08 - 14.08.2024

Ο Ντίνος Μήτογλου υπέστη θλάση β' βαθμού στη γάμπα, χάνει τα παιχνίδια του Super Cup και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την πρεμιέρα της EuroLeague.

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν!

Ο Ντίνος Μήτογλου αποχώρησε με έντονες ενοχλήσεις στη γάμπα από την τελευταία προπόνηση πριν από τα παιχνίδια του Super Cup στη Ρόδο. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ πήγε αμέσως για εξετάσεις και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε επιβεβαίωσε τα άσχημα νέα.

Ο άσος του Παναθηναϊκού έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στο αριστερό γαστροκνήμιο και ξεκινά άμεσα θεραπευτική αγωγή. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί το επόμενο διάστημα, ωστόσο αυτού του είδους ο τραυματισμός σημαίνει πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 20 μέρες!

Αυτό φυσικά σημαίνει πως δεν χάνει μόνο τα ματς του Super Cup, κάτι που ήταν δεδομένο από την πρώτη στιγμή, όπως σας είχε ενημερώσει σχετικά το Sportal.

Ο Μήτογλου θα χάσει τόσο την πρεμιέρα της EuroLeague και το ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός, όσο και άλλα 2 με 3 παιχνίδια της διοργάνωσης.

Θυμίζουμε, πως πρόβλημα στην τελευταία προπόνηση προέκυψε και με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι αμφίβολος για τον ημιτελικό του Super Cup με τον ΠΑΟΚ (29/9, 20:30).