Ο μάνατζερ του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Sportal - Είχε προαναγγείλει τις εξελίξεις

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Ο μάνατζερ του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στο Sportal - Είχε προαναγγείλει τις εξελίξεις

Ηλίας Λαλιώτης 21:55 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:39 - 14.08.2024

Ο Ιγκόρ Κρέσπο, ατζέντης του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, είχε μιλήσει στο Sportal μετά την αποκάλυψη του ενδιαφέροντος από τον Παναθηναϊκό και παρότι αινιγματικός είχε ουσιαστικά προετοιμάσει το έδαφος για τη μεγάλη μεταγραφή.

Η «βόμβα» μεγατόνων που ενεργοποιεί ο Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έχει προκαλέσει νέες αναταράξεις στο ευρωπαϊκό μπάσκετ! 

Ο πρώτος «σεισμός» από την ομάδα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είχε έρθει με την απόκτηση του Κώστα Σλούκα. Πλέον, το Τριφύλλι πραγματοποιεί ένα ακόμα σπουδαίο χτύπημα που αλλάζει τα δεδομένα στη φετινή EuroLeague.

Το Sportal ήταν το πρώτο Μέσο που αποκάλυψε τον... καπνό στην υπόθεση των αδερφών Ερνανγκόμεθ και την ύπαρξη ενδιαφέροντος τόσο για τον Χουάντσο, όσο και για τον Βίλι. Αρχικά το βάρος έπεσε στον Ισπανό σέντερ, ο οποίος απέρριψε την πρόταση 5 εκατ. ευρώ για 2 χρόνια και κατέληξε στην Μπαρτσελόνα. Τελικά, η μοίρα ήθελε τον «Μπο Κρουζ» να ντυθεί στα πράσινα. 

Κάτι που ουσιαστικά είχε προαναγγείλει και ο μάνατζερ του 27χρονου φόργουορντ, Ιγκόρ Κρέσπο, ο οποίος είχε μιλήσει στο Sportal, τον περασμένο Μάιο. Αρχικά είχε τονίσει πως ο Ισπανός άσος «θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA. Αυτή είναι η απόλυτη προτεραιότητά του αυτή τη στιγμή, σχετικά με το μέλλον του». Κι αυτή ήταν η αλήθεια. Ο Χουάντσο το επόμενο δίμηνο από αυτή τη δήλωση του ατζέντη του στο Sportal ψάχτηκε για ένα συμβόλαιο που θα τον κάλυπτε αγωνιστικά και οικονομικά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά δεν το βρήκε.

Στο ερώτημα που του κάναμε τότε, αν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον ο Παναθηναϊκός ήταν πιο αινιγματικός και σίγουρα δεν απέρριψε το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη για πρώτη φορά μετά το 2016, όταν είχε φύγει από την Εστουντιάντες για τους Ντένβερ Νάγκετς. «Δεν έχει σημασία αν είναι αλήθεια αυτό τη δεδομένη στιγμή (σ.σ. το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού), αλλά ότι ο Χουάντσο θέλει να μείνει στο NBA. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε θα εξετάσουμε τις επιλογές μας».

Ουσιαστικά, βλέποντας πλέον τις εξελίξεις, ο Ιγκόρ Κρέσπο μας είχε... προετοιμάσει για αυτή τη «βόμβα» που έσκασε λίγο πριν εκπνεύσει ο Ιούλιος, μιας και ο ίδιος γνώριζε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, καθώς είχε μιλήσει με τον Σάνι Μπετσίροβιτς