Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν υποδοχή στον Ερνανγκόμεθ

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

i

@Intime

Οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν υποδοχή στον Ερνανγκόμεθ

Sportal newsroom 09:56 - 31.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:35 - 14.08.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αναμένεται στη χώρα μας την πρώτη μέρα του Αυγούστου και οι οργανωμένοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να τον υποδεχτούν στο αεροδρόμιο «Ελ.Βενιζέλος».

Στους ρυθμούς του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ κινείται ο Παναθηναϊκός. Ο Ισπανός φόργουορντ αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα μεταγραφικά χτυπήματα στην Ευρώπη το φετινό καλοκαίρι και με την παρουσία του αναμένεται να αναβαθμίσει όλο το ρόστερ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν.

Ο Χουάντσο θα είναι ένας από τους παίκτες-σημεία αναφοράς του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, δίνοντας λύσεις κοντά και μακριά από το καλάθι. Έπειτα από επτά χρόνια καριέρας στο ΝΒΑ άλλωστε ο 27χρονος άσος άφησε την κορυφαία λίγκα του πλανήτη, ώστε να μπει στην... πράσινη μηχανή στην προσπάθεια επιστροφής στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο άκουσμα της μεταγραφής του στο «τριφύλλι» υπήρξε ενθουσιασμός στις τάξες των φίλων της ομάδας, κάτι που αποτυπώθηκε και στις αντιδράσεις στα social media. Οι αντιδράσεις μάλιστα αναμένεται να συνεχιστούν και την Τρίτη (01/08), ημέρα άφιξης του χαρισματικού άσου στη χώρα μας.

Η Θύρα 13 απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρθεέι στο «Ελ.Βενιζέλος» το απόγευμα της Τρίτης, για την υποδοχή του Ισπανού άσου, που θα πάρει μια πρώτη... γεύση από την αγάπη του κόσμου της ομάδας προς το πρόσωπό του, μπαίνοντας για τα καλά στο κλίμα της νέας του ομάδας. Κι όλα αυτά σε μια... πράσινη μέρα, καθώς μία ώρα αργότερα η ομάδα ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο-1 στον επαναληπτικό των προκριματικών του Champions League.