Θερμή υποδοχή του Γκριγκόνις στη Ζαλγκίρις και στους δύο κολλητούς του (pics)

Θερμή υποδοχή του Γκριγκόνις στη Ζαλγκίρις και στους δύο κολλητούς του (pics)

Ηλίας Λαλιώτης 20:27 - 15.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:58 - 14.08.2024

Στα αποδυτήρια της Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ με τον Παναθηναϊκό βρέθηκε ο Μάριους Γκριγκόνις για να δει τους πρώην συμπαίκτες του και κάποιους από τους καλύτερους φίλους του.

Παναθηναϊκός και Ζαλγκίρις αναμετρώνται στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της EuroLeague, στο πρώτο μέρος της διαβολοβδομάδας, έχοντας ρεκόρ 3-4 πριν το μεταξύ τους ματς.

Η ιστορία των αναμετρήσεων ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι πλούσια, με αρκετούς Λιθουανούς παίκτες να έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν και στις δύο ομάδες. Πρόσωπο του αγώνα της Τετάρτης (15/11) ήταν χωρίς αμφιβολία ο Μάριους Γκριγκόνις.

Ο διαστημικός Μήτογλου και ο ηγέτης Σλούκας έδωσαν στον Παναθηναϊκό το θρίλερ με τη Ζαλγκίρις στο «καυτό» ΟΑΚΑ
EUROLEAGUE

23:21 - 15.11.2023

Ο διαστημικός Μήτογλου και ο ηγέτης Σλούκας έδωσαν στον Παναθηναϊκό το θρίλερ με τη Ζαλγκίρις στο «καυτό» ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τη φωτιά κόντρα στη Ζαλγκίρις, αλλά ο ασταμάτητος Ντίνος Μήτογλου τον κράτησε στο παιχνίδι για 30 λεπτά και ο αρχηγός Κώστας Σλούκας «καθάρισε» στο τέλος τη νίκη (73-71).

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έχει περάσει ορισμένα από τα καλύτερα μπασκετικά του χρόνια στη Ζαλγκίρις, όπου έχει πολλούς φίλους, ενώ γνωρίζει αρκετούς και από την κοινή τους θητεία στην εθνική Λιθουανίας.

Ο Γκριγκόνις, λοιπόν, βρέθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ, όταν η Ζαλγκίρις έκανε ένα χαλάρωμα λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης για να δει τους συμπατριώτες του.

Ιδιαίτερα δύο κολλητούς τους, με τους οποίους είχε και θερμούς εναγκαλισμούς, τον Έντγκαρας Ουλάνοβας και τον Τόμας Ντίμσα, με τον οποίο ήταν συμπαίκτες από τις μικρές ηλικίες στα κλιμάκια της Λιθουανίας και αργότερα στην ομάδα του Κάουνας.

Φυσικά, ανάλογες συναντήσεις είχε και λίγο πριν από το τζάμπολ, κατά τη διαδικασία των σουτ προθέρμανσης Παναθηναϊκού και Ζαλγκίρις στο ΟΑΚΑ.

🔴Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Τετάρτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!