Ρίχνεται στη... μάχη του «Νεόφυτος Χανδριώτης» ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου

Ρίχνεται στη... μάχη του «Νεόφυτος Χανδριώτης» ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου

Sportal newsroom 08:30 - 15.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:37 - 15.09.2024

Πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου (19:00) στη Λευκωσία.

Ώρα για δράση για τον Παναθηναϊκό στην Κύπρο. Το «τριφύλλι» βρίσκεται στη Λευκωσία και το απόγευμα της Κυριακής θα μπει στη μάχη του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», όπου και θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου του Γκόρντον Χέρμπερτ.

Ο Εργκίν Αταμάν και οι παίκτες του έτυχαν θερμής υποδοχής από τον κόσμο, στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, με την ιαχή «η Κύπρος είναι πράσινη Παναθηναϊκέ» να δονεί την ατμόσφαιρα και να κάνει άπαντες να ννιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Το τριφύλλι θέλει να μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του, η οποία περιλαμβάνει δυνατά και απαιτητικά φιλικά με άρωμα Euroleague, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο έμειναν στην Αθήνα, την ώρα που ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα αναμένεται να κάνουν οι Τσεντί Οσμάν και Ομέρ Γιουρτσεβέν, που αποτελούν τα δύο τελευταία -χρονικά- μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Όσον αφορά τους δύο πρώτους ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στην Αθήνα.

Η Μπάγερν από την πλευρά της έρχεται με... φόρα από τη νίκη κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην πρεμιέρα του τουρνουά, με 107-95, δείχνοντας τα δόντια της ενόψει συνέχειας. Το τριφύλλι θα αντιμετωπίσει στις 16/09 την «ομάδα του λαού», στο παιχνίδι που ολοκληρώνει το διεθνές τουρνουά της Κύπρου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!