Ταλαιπωρία στην πτήση της επιστροφής του Παναθηναϊκού από τη Μαδρίτη - Έμειναν τρεις ώρες στο αεροδρόμιο

Ματίας Λεσόρ

i

©Intime

Ταλαιπωρία στην πτήση της επιστροφής του Παναθηναϊκού από τη Μαδρίτη - Έμειναν τρεις ώρες στο αεροδρόμιο

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:33 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:11 - 18.10.2024

Μετ΄ εμποδίων έγινε η επιστροφή της αποστολής του Παναθηναϊκού στην Αθήνα, καθώς οι «πράσινοι» περίμεναν περίπου τρεις ώρες στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης μέχρι να αναχωρήσουν με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος».

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφυγε με...άδεια τα χέρια από την Μαδρίτη, καθώς ηττήθηκε με 90-86 από τη Ρεάλ για την 4η αγωνιστική της EuroLeague. Δεν έφθανε η ήττα από τη «Βασίλισσα» με την οποία έκλεισε την «διαβολοβδομάδα» στην διοργάνωση με 0/2 ήρθε να προστεθεί και η τρομερή ταλαιπωρία κατά τη διάρκεια της επιστροφής από την ισπανική πρωτεύουσα.

Οι αρχές του αεροδρομίου της Μαδρίτης τα έκαναν άνω-κάτω, με αποτέλεσμα η πτήση τσάρτερ της αποστολής των «πρασίνων» να φύγει με πολλές ώρες καθυστέρηση (λίγο μετά τις 04:00 για την ακρίβεια) από το «Adolfo Suárez Madrid–Barajas» και να φτάσει στην Αθήνα στις 07:15!

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η καθυστέρηση αυτή προκάλεσε εκνευρισμό στις τάξεις, τόσο της ομάδας όσο και των φιλάθλων που είχαν ταξιδέψει μαζί με το τσάρτερ. Μετά από όλη αυτή την ταλαιπωρία ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να δώσει ρεπό για σήμερα (18/10) κι έτσι η προετοιμασία για το ματς με την ΑΕΚ Betsson για την Stoiximan GBL θα ξεκινήσει αύριο (19/10).