Χωρίς Σλούκα ο Παναθηναϊκός Aktor κόντρα στην ΑΕΚ Betsson

Κώστας Σλούκας

i

InTime

Χωρίς Σλούκα ο Παναθηναϊκός Aktor κόντρα στην ΑΕΚ Betsson

Παναγιώτης Ραμαντάνης 19:52 - 21.10.2024 / Ανανεώθηκε: 19:52 - 21.10.2024

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson.

Επιστροφή στις εντός έδρας υποχρεώσεις για τον Παναθηναϊκό Aktor μετά από τρία διαδοχικά παιχνίδια μακριά από το σπίτι του. Για τη αγωνιστική του πρωταθλήματος είχε επικρατήσει του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ενώ ακολούθησαν δύο ήττες στην πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague. Μία στο Παρίσι και μία στη Μαδρίτη.

Ο Παναθηναϊκός Aktor για την 3η αγωνιστική της Stoiximan GBL, υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ Betsson. Ένα ματς στο οποίο προφανώς οι πρωταθλητές Ελλάδα και Ευρώπης, θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, καθώς ακολουθεί ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Χωρίς Γιουρτσεβέν ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ - Επιστρέφει ο Αντετοκούνμπο
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:14 - 21.10.2024

Χωρίς Γιουρτσεβέν ο Παναθηναϊκός κόντρα στην ΑΕΚ - Επιστρέφει ο Αντετοκούνμπο

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν θα είναι ο παίκτης που θα μείνει εκτός εξάδας ξένων στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού AKTOR κόντρα στην ΑΕΚ Betsson, με τον Κώστα Αντετοκούνμπο να είναι έτοιμος για την επιστροφή του.

Στα ευχάριστα για τον Εργκίν Αταμάν είναι ότι θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του μετά από καιρό. Εκτός για το παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson πάντως έμεινε ο Κώστας Σλούκας, με τους «πράσινους» να έχουν... ενδεκάδα για αυτό το ματς.