Δεύτερο τεστ για τον Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στη Λιουμπλιάνα

Δεύτερο τεστ για τον Παναθηναϊκό, που αντιμετωπίζει την Αναντολού Εφές στη Λιουμπλιάνα

Sportal newsroom 09:43 - 07.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:02 - 07.09.2024

Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί της Τσεντεβίτα, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο δεύτερο φιλικό του επί Σλοβένικου εδάφους, αυτή τη φορά ομάδα της Euroleague. Το απόγευμα του Σαββάτου (7/9, 17:00, ΕΡΤ2) οι πρωταθλητές Ευρώπης θα κοντραριστούν με την Αναντολού Εφές.

To πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού ήταν νικηφόρο. Το απόγευμα της Παρασκευής (6/9) στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, οι «πράσινοι» επικράτησαν της Τσεντεβίτα, με πρωταγωνιστή τον νεοφερμένο μα και πολύπειρο, Λορέντζο Μπράουν.

Σχεδόν μία μέρα μετά, σήμερα Σάββατο (7/9, τζάμπολ στις 17:00) καταφθάνει η ώρα για το δεύτερο τεστ της ομάδας του Εργκίν Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Αναντολού Εφές και ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ2.

O σύλλογος της Κωνσταντινούπολης, που μετά από μία... υποτονική περσινή σεζόν στην Euroleague, έχει αναβαθμιστεί και το παιχνίδι της (απ' ότι φαίνεται) τη νέα σεζόν θα περιστρέφεται γύρω από τον NBAer, Τζόρνταν Νουόρα, ξεκίνησε επίσης με νίκη στο πρώτο της φιλικό.

Επιβλήθηκε της Μπάγερν Μονάχου και ο 25χρονος Αμερικανονιγηριανός φόργουορντ, πρώην συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, που με τους Ιντιάνα Πέισερς τη σεζόν 2022-23 είχε 13 πόντους, 4,7 ριμπάουντ και 2,1 ασίστ μέσο όρο, πριν καταλήξει μισό χρόνο αργότερα στους Τορόντο Ράπτορς, κόντρα στους Βαυαρούς, στο ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, κατέγραψε στη στατιστική του 21 πόντους 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ.