Sold Out σε χρόνο ρεκόρ: Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για το ματς τίτλου της Παρασκευής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Sold Out σε χρόνο ρεκόρ: Κατάμεστο το ΟΑΚΑ για το ματς τίτλου της Παρασκευής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

Sportal newsroom 10:54 - 13.06.2024 / Ανανεώθηκε: 11:01 - 13.06.2024

Από τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης (13/6), τα εισιτήρια για το Game 5 των τελικών της Stoiximan Basket League εξαντλήθηκαν και ο Παναθηναϊκός ακολούθως ανακοίνωσε πως το ΟΑΚΑ την Παρασκευή (14/6) θα είναι κατάμεστο και καταπράσινο για το ματς με τον Ολυμπιακό που κρίνει τον πρωταθλητή.

Το βράδυ της Πέμπτης (13/6) στο ΣΕΦ, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό και οι οπαδοί των «πρασίνων» έπεσαν για ύπνο χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Βέβαια, αρκετοί εξ αυτών ξύπνησαν νωρίς γιατί είχαν στο νου τους να κατοχυρώσουν τη θέση τους μέσω ενός εισιτηρίου για το Game 5. Αυτό που θα γίνει στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Παρασκευής (14/6, 21:15, ΕΡΤ3) και ο νικητής του θα κατακτήσει το εγχώριο πρωτάθλημα.

Δεν τα κατάφεραν όλοι να εξασφαλίσουν ένα «μαγικό χαρτάκι», μιας και η αναμονή στην on-line πλατφόρμα προμήθειας ήταν τεράστια και τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες ώρες. Ουσιαστικά μία που... άνοιξε το σύστημα και μία που έκλεισε υπό την ένδειξη Sold Out.

«Αυτό που καταφέρατε δεν έχει προηγούμενο…», αναφέρει απευθυνόμενοι στους φιλάθλους και στην στήριξή τους η σχετική ανακοίνωση στην ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, που κυκλοφόρησε στα social media, ενημερώνοντας επίσημα και ταυτόχρονα πως «όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το Game 5 απέναντι στον Ολυμπιακό είχαν εξαντληθεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης».

🔴Παναθηναϊκός από ατσάλι, άλωσε το ΣΕΦ και μετέφερε το match ball τίτλου στο Game 5 του ΟΑΚΑ!

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!