Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Αταμάν για τρία χρόνια

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Ο Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Αταμάν για τρία χρόνια

Ευτυχία Οικονομίδου 18:36 - 23.07.2024 / Ανανεώθηκε: 19:18 - 23.07.2024

Ο Παναθηναϊκός Aktor ήρθε σε συμφωνία με τον Εργκίν Αταμάν για την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια, όπως έκανε γνωστό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Είναι επίσημο. Ο Παναθηναϊκός Aktor θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Εργκίν Αταμάν στον πάγκο του για τα επόμενα τρία χρόνια με τον ισχυρό άντρα της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να ανακοινώνει την επισφράγιση αυτής της συμφωνίας με σχετική φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Με μία φωτογραφία που δείχνει τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, τον ατζέντη του Αταμάν, τον τούρκο τεχνικό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους έγινε γνωστή η επέκταση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον πολυνίκη προπονητή, που οδήγησε το «τριφύλλι» στην κατάκτηση της EuroLeague, αλλά και του πρωταθλήματος της Basket League από την πρώτη κιόλας χρονιά που έδινε τις οδηγίες του.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο Αταμάν έχει στην κατοχή του τρία τρόπαια EuroLeague, δύο με την Αναντολού Εφές (2021, 2022) και ένα με τον Παναθηναϊκό (2024) και είναι γνωστός για το ταλέντο του να χτίζει ομάδες. Οι πράσινοι μέσα σε διάστημα ενός χρόνου «εκτοξεύτηκαν» και από την 17η θέση της περσινής σεζόν (2022-23) βρέθηκαν στην πρώτη θέση, όταν στον τελικό του Final Four της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης νίκησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έκαναν δικό τους τον πολυπόθητο τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Αταμάν: «Να μείνω για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, θα μιλήσει ο ατζέντης μου με τον Γιαννακόπουλο» - Τι είπε για μεταγραφή και Σέλτικς
EUROLEAGUE

21:24 - 17.07.2024

Αταμάν: «Να μείνω για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό, θα μιλήσει ο ατζέντης μου με τον Γιαννακόπουλο» - Τι είπε για μεταγραφή και Σέλτικς

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στην Τουρκία για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και κάλεσε τους Μπόστον Σέλτικς στο ΟΑΚΑ για τον τίτλο του Πρωταθλητή Κόσμου.

O Τούρκος προπονητής, όπως είχε δηλώσει, επιθυμούσε να παραμείνει για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό για τον οποίο εξαρχής έχει θέσει πολύ υψηλούς στόχους και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του έχει δείξει απόλυτη εμπιστοσύνη κάτι που φαίνεται και από την λεζάντα της σχετικής φωτογραφίας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: «Έχω την μεγάλη χαρά να σας ανακοινώσω πως ο κορυφαίος προπονητής στην Ευρώπη, κύριος Εργκίν Αταμάν, συμφώνησε να είναι ο head coach του Παναθηναϊκού για τα επόμενα τρία χρόνια».

Την επέκταση της συμφωνίας επιβεβαίωσε και η πλευρά του Εργκίν Αταμάν μέσω του Μίσκο Ραζνάτοβιτς μέσω του «X».