Αναχώρησε για Σλοβενία ώστε να... χτιστεί ο Παναθηναϊκός (pic)

Αναχώρησε για Σλοβενία ώστε να... χτιστεί ο Παναθηναϊκός (pic)

Sportal newsroom 09:09 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 09:17 - 30.08.2024

Σε ρυθμούς προετοιμασίας ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για την Σλοβενία, όπου και θα ακολουθήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Ώρα προετοιμασίας για τον Παναθηναϊκό AKTOR. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε την πρώτη συνάντηση ενόψει της νέας σεζόν στο βοηθητικό κλειστό του ΟΑΚΑ και το πρόγραμμα της Παρασκευής είναι γεμάτο, καθώς περιλαμβάνει ταξίδι.

Οι «πράσινοι» αναχώρησαν νωρίς το πρωί της Παρασκευής για την Σλοβενία, όπου θα μεταβούν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Πιο συγκεκριμένα, ο νέος Παναθηναϊκός θα «χτιστεί» στην Κράνσκα Γκόρα, ενώ στη συνέχεια το «τριφύλλι» θα δώσει μια σειρά από δυνατά φιλικά, στα οποία θα μετρήσει τις δυνάμεις του με αντιπάλους υψηλού επιπέδου.

Ο Εργκίν Αταμάν θα πάει στην Κροατία για τον αγώνα στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς
ΜΠΑΣΚΕΤ

15:13 - 28.08.2024

Ο Εργκίν Αταμάν θα πάει στην Κροατία για τον αγώνα στη μνήμη του Ντράζεν Πέτροβιτς

Στις 5 Σεπτεμβρίου έχει ανακοινωθεί πως στο Ζάγκρεμπ θα γίνει ο φιλικός αγώνας προς τιμή του αδικοχαμένου Ντράζεν Πέτροβιτς και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν είναι στους επίσημους προσκεκλημένους.

Το «τριφύλλι» θέλει να βάλει τις βάσεις για μια απαιτητική, σε όλα τα επίπεδα, σεζόν, με τον Τούρκο προπονητή να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Ματίας Λεσόρ και του Κέντρικ Ναν που πήραν μερικές μέρες άδειας παραπάνω και θα ενσωματωθούν στην ομάδα προσεχώς, στην Σλοβενία.

Η διάθεση στο πράσινο στρατόπεδο ήταν σε πολύ καλά επίπεδα καθώς άπαντες ετοιμάζονται για μια μεγάλη σεζόν και υπάρχει ενθουσιασμός εντός των τειχών για όσα θα έρθουν τους επόμενους μήνες. Ο κορμός της περσινής σεζόν, που οδήγησε σε μια άκρως επιτυχημένη πορεία, έμεινε ίδιος, ενώ σε αυτόν προστέθηκε ο Λορέντζο Μπράουν, ενώ προ των πυλών βρίσκεται ο Ομέρ Γιουρτσεβέν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!