Πρώτη στάση Παρίσι στη «διαβολοβδομάδα» - Αναχώρηση με τον κόσμο του για τον Παναθηναϊκό

Πρώτη στάση Παρίσι στη «διαβολοβδομάδα» - Αναχώρηση με τον κόσμο του για τον Παναθηναϊκό

Ηλίας Λαλιώτης 10:30 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:27 - 14.10.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ταξιδεύει από την Αθήνα μαζί με 120 φιλάθλους του για την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής EuroLeague, με αρχικό προορισμό το Παρίσι και δεύτερη στάση στη Μαδρίτη.

Η πρώτη διπλή αγωνιστική υποχρέωση μέσα σε μια εβδομάδα για την EuroLeague έφτασε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR πακέταρε τις... βαλίτσες του και βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (14/10) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τις back-to-back εκτός έδρας αποστολές του σε Παρίσι και Μαδρίτη.

Έχοντας κάνει το 2 στα 2 κόντρα στις γερμανικές Άλμπα και Μπάγερν, οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να επεκτείνουν το σερί τους. Αρχικά κόντρα στη... νεοφώτιστη Παρί, κάτοχο του περσινού EuroCup, σε ένα άτυπο ματς ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στο μπάσκετ. Κι εν συνεχεία απέναντι στην ισχυρή Ρεάλ, η οποία ψάχνει... εκδίκηση για τον περσινό χαμένο τελικό, αλλά και να πατήσει γερά στα πόδια της μετά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του με εξαίρεση τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που παραμένει εκτός με κάταγμα στο δάχτυλο του χεριού. Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, ο οποίος είχε μείνει εκτός από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω ενός διαστρέμματος, ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή κι αναμένεται να είναι διαθέσιμος.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα έχει για μια ακόμα φορά και τη στήριξη των οπαδών του, αφού 120 φίλαθλοι συνόδευσαν την ομάδα με το τσάρτερ του Aktina Travel, έχοντας την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ινδάλματά τους. Πολλοί περισσότεροι Έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό αναμένεται να βρεθούν σε Παρίσι και Ισπανία.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Πολλοί παίκτες μάλιστα, όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Λορέντζο Μπράουν, ο Κέντρικ Ναν, αλλά και ο προπονητής της ομάδας, ο Εργκίν Αταμάν, ταξίδεψαν με τις οικογένειές τους ενόψει αυτής της διπλής αγωνιστικής για να έχουν δίπλα τους τους δικούς τους ανθρώπους.