Πράσινη παρέλαση και επέλαση στην Αθήνα: Οπαδοί του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση της Euroleague (gallery)
i

© Intime

Πράσινη παρέλαση και επέλαση στην Αθήνα: Οπαδοί του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν έξαλλα την κατάκτηση της Euroleague (gallery)

Sportal newsroom 00:48 - 27.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:56 - 29.05.2024

Με το που ολοκληρώθηκε το έπος του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο και η νίκη στον τελικό της Euroleague, οι Αθηναίοι οπαδοί της ομάδας ξεχύθηκαν στους δρόμους. Η ομόνοια και το Σύνταγμα έγιναν... πράσινα!

Λίγο πριν... αποχωρήσει η Κυριακή 26 Μαΐου ο Παναθηναϊκός στο Βερολίνο επανήλθε μετά από 13 χρόνια στην κορυφή της Ευρώπης και τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες της Δευτέρας, οι οπαδοί των «πρασίνων» βρήκαν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για έξοδο στο κέντρο της Αθήνας. Όχι για ποτό, αλλά για πανηγύρια!

Πήραν τα κασκόλ τους, την ενέργειά τους, καπνογόνα και τα συναφή και ξεχύθηκαν στους δρόμους.

Οι δύο μεγαλύτερες και πιο κομβικές πλατείες της πρωτεύουσας, το Σύνταγμα και η Ομόνοια απέκτησαν χρώμα! Κυρίως πράσινο, που συνθέσαν τα χαρακτηριστικά των οπαδών, που γινόταν μετατρεπόταν σε κόκκινο χωρίς κάποιο... υπονοούμενο. Απλώς γιατί τα κλασσικά καπνογόνα παράγουν τέτοιο χρώμα.

🔴 Sportal Euroleague Show LIVE από το Βερολίνο για το Ρεάλ - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!