Απολογήθηκε ο Αταμάν για τη χειρονομία του: «Ζητώ συγγνώμη που προσέβαλα τη Φενέρμπαχτσε»

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Απολογήθηκε ο Αταμάν για τη χειρονομία του: «Ζητώ συγγνώμη που προσέβαλα τη Φενέρμπαχτσε»

Ευτυχία Οικονομίδου 12:51 - 25.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 25.09.2024

Ο Εργκίν Αταμάν μετά τη χειρονομία του «3-1» που έδειξε την υποστήριξή του στη Γαλατασαράι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, απολογήθηκε για την κίνησή του που προκάλεσε την αντίδραση της δεύτερης.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες στο «Σινάν Ερντέμ», αλλά δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει εύκολα κόντρα στην υποδεέστερη Γαλατασαράι με σχεδόν 30 πόντους (56-85).

Ωστόσο, αυτό που έμεινε από την χθεσινή βραδιά (24/09) δεν ήταν το θετικό αποτέλεσμα των «πράσινων» κόντρα στη Γαλατά, αλλά η κίνηση του Εργκίν Αταμάν που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Τα συναισθήματα του Τούρκου προπονητή για τη Γαλατασαράι είναι γνωστά με τον ίδιο να έχει κάτσει και στον πάγκο της ομάδας από το 2012 έως το 2017. Είναι μεγάλος φαν της τουρκικής ομάδας και αυτό βγαίνει προς τα έξω, καθώς μπορεί να... πλήγωσε με το αποτέλεσμα του φιλικού την πρώην ομάδα του, ωστόσο θέλησε να απαλύνει τον πόνο της και να... χρυσώσει το χάπι κάνοντας μία πολύ συγκεκριμένη χειρονομία.

Ο πολυνίκης προπονητής σχημάτισε το 3-1 με τα χέρια του θέλοντας να αναφερθεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Γαλατασαράι με τη Φενέρμπαχτσε που έληξε με 3-1 υπέρ της Γαλατά για την έκτη αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Αταμάν έλαβε «πληρωμένη» απάντηση από τον γιο του για τη χειρονομία του
EUROLEAGUE

09:59 - 25.09.2024

Ο Αταμάν έλαβε «πληρωμένη» απάντηση από τον γιο του για τη χειρονομία του

Ο Εργκίν Αταμάν είναι δηλωμένος φίλος της Γαλατασαράι εξού και η χειρονομία «3-1» μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού AKTOR, ωστόσο την απάντηση από τον γιο του, Σαρπ, σίγουρα δεν την περίμενε.

Οι αντιδράσεις που προκάλεσε ήταν πολλές, με την πλευρά της Φενέρμπαχτσε να δείχνει τη δυσαρέσκειά της ωθώντας τον Αταμάν να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να απολογηθεί για το εν λόγω συμβάν μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Η τοποθέτηση του Εργκίν Αταμάν:

«Χθες το βράδυ, μετά τον φιλικό αγώνα με τη Γαλατασαράι, ανταποκρινόμενος στο ενδιαφέρον των φιλάθλων, πρώτα έκανα την κλασική γροθιά και μετά έκανα την κίνηση «3-1», η οποία αποτυπώθηκε και στο τον Τύπο. Όταν έκανα αυτή την ενέργεια, δεν είχα καμία απολύτως πρόθεση να στοχοποιήσω ή να προσβάλω καμία κοινότητα.

Είμαι ένας προπονητής που εκφράζω τον σεβασμό μου για την κοινότητα της Φενερμπαχτσέ με κάθε ευκαιρία, αλλά υπογραμμίζει ότι είμαι ένας από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της στο γήπεδο. Έχω επίγνωση της δυσφορίας που προκάλεσε η χθεσινή μου δράση στην κοινότητα της Φενερμπαχτσέ. Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου θλίψη για την αντίληψη που δημιουργήθηκε με τρόπο που δεν ήθελα.

Ζητώ συγγνώμη από ολόκληρη την κοινότητα της Φενερμπαχτσέ που προσέβαλα λόγω του συμβάντος.»