Έφθασε στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός: Αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς στο αεροδρόμιο - Η δήλωση του Αταμάν (vids)

Έφθασε στην Κύπρο ο Παναθηναϊκός: Αποθέωση από εκατοντάδες οπαδούς στο αεροδρόμιο - Η δήλωση του Αταμάν (vids)

Sportal newsroom 13:55 - 14.09.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 15.09.2024

Ο Παναθηναϊκός έφθασε το μεσημέρι του Σαββάτου (14/9) στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», 500 φίλαθλοι αποθέωσαν τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν στο αεροδρόμιο και ο Τούρκος κόουτς μίλησε στο ΡΙΚ.

Με το που προσγειώθηκε στην Κύπρο η αποστολή του Παναθηναϊκού, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες και τους προπονητές. Το αεροδρόμιο έγινε... καταπράσινο. Περίπου 500 οπαδοί των πρωταθλητών Ευρώπης, με σημαίες και με φανέλες της αγαπημένης τους ομάδας, αλλά και με έτοιμο το ρεπερτόριο τον συνθημάτων ενορχήστρωσαν την υποδοχή.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν βρίσκονται από το μεσημέρι του Σαββάτου (14/9) στην Μεγαλόνησο για να λάβουν μέρος στο τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», όπου και θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε φιλικά τεστ κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Μπάγερν Μονάχου. Αρχικά θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Γερμανούς την Κυριακή (15/9, 19:00) και ακολούθως με τους Ισραηλινούς την Δευτέρα (16/9, 19:30).

Ο Αταμάν που το χάρηκε την ατμόσφαιρα ιδιαιτέρως μίλησε στην κάμερα του ΡΙΚ και εκτός του ότι έστειλε «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους» δήλωσε σε ερώτηση για το αν υπάρχει πίεση μιας και η ομάδα ξεκινά την φετινή προσπάθεια ως το φαβορί ο Τούρκος κόουτς δήλωσε πως «δεν μας νοιάζει η πίεση. Θέλουμε να κατακτήσουμε ξανά την κορυφή και γι' αυτό προετοιμαζόμαστε. Η σεζόν θα είναι δύσκολη, αλλά γι' αυτό είμαστε εδώ».