Οι Ιταλοί «συνδέουν» τον Παναθηναϊκό με τον Τορνίκε Σενγκέλια

Τόρνικε Σενγκέλια

i

© 2023 EuroLeague Basketball

Οι Ιταλοί «συνδέουν» τον Παναθηναϊκό με τον Τορνίκε Σενγκέλια

Sportal newsroom 09:44 - 19.06.2024

Το όνομα του Τορνίκε Σενγκέλια επανέρχεται στην επικαιρότητα, με ιταλικά Μέσα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αλλά και της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτησή του.

Ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια της σεζόν στην Euroleague ήταν ο Τορνίκε Σενγκέλια. Ο Γεωργιανός φόργουορντ αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της διοργάνωσης, με σταθερή και συνεπή παρουσία στο κορυφαίο επίπεδο, ως ένα 4άρι top επιπέδου.

Το όνομά του μάλιστα συνδέθηκε έντονα με τον Παναθηναϊκό AKTOR το περασμένο καλοκαίρι, με την Βίρτους ωστόσο να ανάβει... κόκκινο και τον παίκτη να παραμένει στην Μπολόνια. Στη θέση του το «τριφύλλι» έκανε την κίνηση-ματ και απέκτησε τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που άφησε το ΝΒΑ για να επιστρέψει στην Ευρώπη για χάρη των μετέπειτα πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας.

Το όνομα του Σενγκέλια ωστόσο επέστρεψε και συνδέεται ξανά με τους πράσινους. Η Corriere dello Sport με δημοσίευμά της κάνει λόγο για ενδιαφέρον τόσο από την Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, για χάρη του «Τόκο».

Η Βίρτους Μπολόνια αναμένεται να ρίξει το μπάτζετ τη νέα σεζόν, ποντάροντας σε παίκτες που θα έχουν δίψα για διάκριση και κίνητρο να πάνε στο επόμενο επίπεδο. Ήδη μάλιστα μετράει μία σημαντική αποχώρηση, αυτή του Ίφε Λούντμπεργκ, ο οποίος θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του προσεχώς.

Όσον αφορά τον Σενγκέλια, το ιταλικό Μέσο ξεκαθαρίζει πως στα ενδότερα της Βίρτους θα γίνουν συζητήσεις για να υπάρχει πιο σαφής εικόνα για την επόμενη μέρα της ομάδας και το κατά πόσο θα μπορέσει να βασιστεί στον Γεωργιανό φόργουορντ ή όχι.