Έφτασε στην Πύλο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Παραθέτει οικογενειακό δείπνο σε όλη την ομάδα

Έφτασε στην Πύλο και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Παραθέτει οικογενειακό δείπνο σε όλη την ομάδα

Ηλίας Λαλιώτης 17:50 - 12.09.2024 / Ανανεώθηκε: 17:58 - 12.09.2024

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιβεβαίωσε την παρουσία του στο Costa Navarino, όπου θα παραθέσει τραπέζι και θα μιλήσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού και τις οικογένειές τους.

Σύσσωμος ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται σε γνωστό θέρετρο στην Πύλο, ως δώρο του μεγαλομετόχου Δημήτρη Γιαννακόπουλου, για τις περσινές επιτυχίες σε Ευρώπη και Ελλάδα.

Οι παίκτες και τα μέλη του τεχνικού τιμ, μαζί με τις οικογένειές τους, έχουν την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης πριν μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας, αλλά το κυριότερο να έρθουν ακόμα πιο κοντά, να βάλουν στο κλίμα και τους νέους και να δέσουν ακόμα περισσότερο ως μια μεγάλη οικογένεια.

Αυτό άλλωστε θεωρεί ως ένα από τα μυστικά της επιτυχίας και ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος -επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του Sportal- βρίσκεται από σήμερα στο Costa Navarino και αργότερα θα παραθέσει δείπνο και θα μιλήσει σε όλη την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα αποχωρήσει αύριο (13/9) από την Πύλο, ενώ στις 14 Σεπτεμβρίου η αποστολή θα μεταβεί στην Κύπρο προκειμένου να δώσει το «παρών» στο Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης». Την Κυριακή 15/9 οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερν Μονάχου και τη Δευτέρα 16/9 θα κοντραριστούν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (τα ματς θα μεταδοθούν από την Cosmote).

Από το πρόγραμμα των φιλικών προετοιμασίας δεσπόζει το 6ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο θα λάβει χώρα στο Παναθηναϊκό Στάδιο στις 21 Σεπτεμβρίου 2024, στη μνήμη του κορυφαίου παράγοντα του Συλλόγου.

Η Αναντολού Εφές, η Παρτιζάν και η Μακάμπι ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR και θα βρεθούν στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο μεγάλο αυτό τουρνουά, το οποίο έχει γίνει πλέον θεσμός.

Την ημέρα του Τουρνουά (21/9) οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ την προηγούμενη (20/9) θα δώσουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την Μακάμπι στο ΔΑΚ Γλυφάδας, κεκλεισμένων των θυρών.

Τα φιλικά προετοιμασίας ολοκληρώνονται στην Κωνσταντινούπολη όπου στις 24 Σεπτεμβρίου οι πράσινοι θα αντιμετωπίσουν την Εφές και την επομένη (25/9) θα κοντραριστούν με την Γαλατασαράι.

Συνοπτικά το πρόγραμμα των επόμενων φιλικών προετοιμασίας του Παναθηναϊκού:

15/9: Παναθηναϊκός AKTOR – Bayern Munich (Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»)

16/9: Παναθηναϊκός AKTOR - Maccabi Playtika Tel Aviv (Τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης»)

20/9: Παναθηναϊκός AKTOR - Maccabi Playtika Tel Aviv

21/9: Παναθηναϊκός AKTOR - Partizan Mozzart Bet Belgrade (Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»)

24/9: Anadolu Efes - Παναθηναϊκός AKTOR

25/9: Galatasaray - Παναθηναϊκός AKTOR