Δίπλα στον Αταμάν και τους παίκτες του ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην αναχώρηση για Μαδρίτη
i

Εργκίν Αταμάν / @ Panathinaikos BC

Δίπλα στον Αταμάν και τους παίκτες του ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην αναχώρηση για Μαδρίτη

Ηλίας Λαλιώτης 13:00 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 13:03 - 16.10.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει τη «διαβολοβδομάδα» του, με την αποστολή να αναχωρεί από Παρίσι για Μαδρίτη ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Ρεάλ (17/10, 21:45).

Τα... καμπανάκια του Εργκίν Αταμάν το προηγούμενο διάστημα δεν έπιασαν τόπο και ο Παναθηναϊκός AKTOR γνώρισε οδυνηρή ήττα στη Γαλλία από τη «νεοφώτιστη» Παρί και πλέον πρέπει να βρει μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στα επόμενα ματς για να καλύψει αυτή την αναπάντεχη απώλεια.

Η απογοήτευση ήταν λογικό να κυριαρχεί στις τάξεις των πράσινων, τόσο μετά το τέλος του αγώνα, όσο και την επόμενη ημέρα στο ταξίδι για τη Μαδρίτη. Εκεί όπου οι πρωταθλητές Ευρώπης θα αντιμετωπίσουν αύριο (21:45) την Ρεάλ, σε μια επανάληψη του περσινού τελικού της EuroLeague στο Βερολίνο.

Ανάλογη ήταν η ατμόσφαιρα και στις τάξεις των φιλάθλων του Παναθηναϊκού που ταξιδεύουν μαζί με το τσάρτερ της αποστολής από την Αθήνα. Ωστόσο, έδειξαν για μια ακόμα φορά τη στήριξή τους στον Εργκίν Αταμάν και τους παίκτες που τους χάρισαν πέρυσι μια μυθική σεζόν, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του ιού ευρωπαϊκού.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η αποστολή των πράσινων αναχώρησε λίγο μετά τη 1μ.μ. από το Παρίσι με προορισμό το Παρίσι, όπου απόψε θα πραγματοποιήσει μια προπόνηση και αύριο θα μπει στο παρκέ για να αναζητήσει την αντίδραση που απαιτείται μετά από την κακή ήττα κόντρα στην Παρί.