Έφτασε στο Βερολίνο του θριάμβου ο Παναθηναϊκός, με... ψυχρή γερμανική υποδοχή

Κώστας Σλούκας

i

© INTIME

Έφτασε στο Βερολίνο του θριάμβου ο Παναθηναϊκός, με... ψυχρή γερμανική υποδοχή

Ηλίας Λαλιώτης 14:46 - 02.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 02.10.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έφτασε στο Βερολίνο μαζί με 100 περίπου φιλάθλους του, αλλά η... γερμανική υποδοχή ήταν άκρως φθινοπωρινή, με βροχή και χαμηλές θερμοκρασίες.

Αποστολή στο Βερολίνο : Ηλίας Λαλιώτης

Σε ρυθμούς... Euroleague κινείται πλέον ο μπασκετικός πλανήτης, μιας και αύριο (3/10) γίνεται το πρώτο τζάμπολ για τη νέα σεζόν. Και μάλιστα η διοργάνωση ξεκινά από εκεί που ολοκληρώθηκε η προηγούμενη πριν από 4 μήνες, με τον πρωταθλητή Ευρώπης να κάνει... ποδαρικό!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR επιστρέφει στο Βερολίνο, στην πόλη όπου έραψε το 7ο αστέρι στη φανέλα του, με στόχο να ξεκινήσει ιδανικά το δύσκολο ταξίδι υπεράσπισης αυτού του τίτλου.

Τρινκιέρι: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν 6-7 βασικούς γκαρντ, αυτό δεν έχει ξανασυμβεί»
EUROLEAGUE

14:28 - 02.10.2024

Τρινκιέρι: «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν 6-7 βασικούς γκαρντ, αυτό δεν έχει ξανασυμβεί»

Ο Αντρέα Τρινκιέρι σε δηλώσεις που παραχώρησε εν όψει του ματς της Ζαλγκίρις με την Μπαρτσελόνα στην πρεμιέρα της EuroLeague μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις μεταγραφές του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως οι δύο «αιώνιοι» διαθέτουν πληθώρα επιλογών στην περιφέρεια.

Πρώτος αντίπαλος η υποδεέστερη στα χαρτιά Άλμπα (3/10, 19:45), η οποία όμως έχει δείξει και σε προηγούμενες σεζόν πως αν υποτιμηθεί μπορεί να σε τιμωρήσει.

Η αποστολή των πρωταθλητών Ευρώπης αφίχθη στο Βερολίνο το μεσημέρι της Τετάρτης (2/10), με 12μελη αποστολή στην οποία περιλαμβάνονται φυσικά και οι τρεις φετινές μεταγραφές. Άλλωστε οι Λορέντζο Μπράουν και Τσεντί Οσμάν αναμένεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους με την επτάστερη φανέλα, μιας και στο πρόσφατο Stoiximan Super Cup δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους.

Στην Αθήνα έμειναν ο τραυματίας Κώστας Αντετοκούνμπο, αλλά και οι Δημήτρης Μωραΐτης, Αλέξανδρος Σαμοντούροφ.

Μαζί με το τσάρτερ του Aktina Travel ταξίδεψαν και περίπου 100 φίλοι του Παναθηναϊκού, ανάμεσα τους και οικογένειες με παιδιά, τα οποία είχαν την ευκαιρία κατά τη διάρκεια της πτήσης να γνωρίσουν από κοντά τα ινδάλματά τους και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Η... γερμανική υποδοχή ωστόσο ήταν αρκετά «ψυχρή» κατά την άφιξη στο Βερολίνο. Ο καιρός δεν είχε καμία σχέση με τον ελληνικό, καθώς υπήρχε κρύο (11 βαθμούς κελσίου), συννεφιά και ασθενής βροχόπτωση.