Έτσι διαμορφώνεται η αρένα του ΟΑΚΑ: Το πλάνο από τις εργασίες εντός γηπέδου (vid)

ΟΑΚΑ

i

© InTime

Έτσι διαμορφώνεται η αρένα του ΟΑΚΑ: Το πλάνο από τις εργασίες εντός γηπέδου (vid)

Sportal newsroom 20:24 - 16.09.2024 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 16.09.2024

Πανέμορφα πλάνα από το... πράσινο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός Aktor προέρχεται από μία καταπληκτική σεζόν, όπου τελείωσε στην κορυφή της Ευρώπης, αλλά και της Ελλάδας. Ο Εργκίν Αταμάν στον πρώτο του χρόνο στην ομάδα, έκανε τη διαφορά και με άψογη διαχείριση στο ρόστερ, πέτυχε τους δύο μεγάλους στόχους που είχαν τεθεί στην αρχή της σεζόν.

Οι «πράσινοι» έχουν ξεκινήσει εδώ και βδομάδες την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπου φυσικά στόχος είναι να κρατήσουν τα «σκήπτρα» τους και να κατακτήσουν τη Euroleague και την Basket League.

Μπορεί οι παίκτες και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Aktor να βρίσκονται στην Κύπρο για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης», ωστόσο παράλληλα συνεχίζονται και τα έργα στο ΟΑΚΑ, το οποίο θα είναι διαφορετικό σε σχέση με την περασμένη χρονιά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει επενδύσει στο γήπεδο της ομάδας και εκτός από το παρκέ, το οποίο θα είναι από τα κορυφαία της Ευρώπης, γίνονται αλλαγές και στα καθίσματα. Από τη στιγμή που το ΟΑΚΑ ανήκει πλέον στην ομάδα, όλο έχει γίνει... καταπράσινο, με καθίσματα στα χρώματα του συλλόγου.

Τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το ΟΑΚΑ θα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό.