Εκτός και πάλι Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα - Δύσκολα και στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Εκτός και πάλι Αντετοκούνμπο και Βιλντόζα - Δύσκολα και στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ηλίας Λαλιώτης 16:36 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:49 - 13.08.2024

Οι Κώστας Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα δεν υπολογίζονται για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR στην Καρδίτσα και παραμένουν εξαιρετικά αμφίβολοι για το ντέρμπι της EuroLeague με τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει σήμερα (10/3, 17:15, ΕΡΤ3) στην Καρδίτσα την ομώνυμη ομάδα για την 20ή αγωνιστική της Basket League, με τον Εργκίν Αταμάν να μην υπολογίζει για ένα ακόμα παιχνίδι μετά τη διακοπή τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Λούκα Βιλντόζα.

Ο Έλληνας σέντερ δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στην επιγονατίδα από το ματς της Εθνικής Ελλάδας στην Ολλανδία, ενώ ο Αργεντινός γκαρντ έχει ενοχλήσεις στον μηνίσκο, στον οποίο είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον Ιανουάριου.

Έχουν μείνει εκτός για σημαντικό χρονικό διάστημα και δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι και για το ντέρμπι που ακολουθεί στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό για την 29η αγωνιστική της EuroLeague. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει οριστικά το επόμενο διήμερο.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού AKTOR για την αναμέτρηση με την Καρδίτσα: Καλαϊτζάκης, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.