«Όργια» του Γιουρτσεβέν στο πρώτο ημίχρονο με την Καρδίτσα (vids)

Ομέρ Γιουρτσεβέν

i

© Intime

«Όργια» του Γιουρτσεβέν στο πρώτο ημίχρονο με την Καρδίτσα (vids)

Ευτυχία Οικονομίδου 18:04 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:07 - 06.10.2024

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι ο παίκτης εκείνος που ξεχωρίζει στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης Α.Σ. Καρδίτσας - Παναθηναϊκός AKTOR έχοντας κάνει το ματς... προσωπική υπόθεση.

Μόλις τρείς μέρες μετά την νίκη του στο Βερολίνο επί της Άλμπα Βερολίνου ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός AKTOR ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην Stoiximan GBL απέναντι στην Καρδίτσα στο «Γιάννης Μπουρούσης».

Μπορεί ο Εργκίν Αταμάν να μην είχε στην διάθεσή του, τον «κομμένο» από την λίστα του πρωταθλήματος, Τσεντί Οσμάν, όπως και τους τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου (κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού), Κώστα Αντετοκούνμπο (κάταγμα στον δεξιό αντίχειρα) και Μάριους Γκριγκόνις (κάταγμα στον δεξιό αντίχειρα-κόπηκε από τη 6αδα ξένων), ωστόσο οι 11 παίκτες του φάνηκαν υπεραρκετοί τουλάχιστον για το πρώτο μέρος του ματς.

Αυτός, όμως, που ξεχώρισε κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο Ομέρ Γιουρτσεβέν. Ο Τούρκος σέντερ αγωνίστηκε για 11 λεπτά (έναντι των 5 του Ματίας Λεσόρ) και ήταν αδιαμφισβήτητα... υπερηχητικός. Με 13 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο κυρίαρχος παίκτης των «πράσινων», ενώ μάλιστα έβαλε κι ένα τρίποντο στις τρεις προσπάθειες που πήρε.

Πέρα από τους 7 από τους 9 πόντους που ήταν δικοί του για τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα του ματς, όντας ο κύριος εκφραστής των επιθέσεων των «πράσινων», χάρισε κι ένα φοβερό στιγμιότυπο που αποδεικνύει πόσο καλά συνεργάζεται με τον Κώστα Σλούκα. Με πάσα πάρε-βάλε ο αρχηγός του τριφυλλιού του μοίρασε την ασίστ και ο Τούρκος σέντερ κάρφωσε εμφατικά.