Αποχωρεί άμεσα από τον Παναθηναϊκό ο Μπαλτσερόφσκι - Πιάνει δουλειά ο Γιουρτσεβέν

Αποχωρεί άμεσα από τον Παναθηναϊκό ο Μπαλτσερόφσκι - Πιάνει δουλειά ο Γιουρτσεβέν

Ηλίας Λαλιώτης 16:48 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:04 - 02.09.2024

Ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι συμφώνησε εκ νέου με την Μάλαγα κι αναμένεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον Ομέρ Γιουρτσεβέν να αναμένεται το βράδυ της Τρίτης (3/9) στην Αθήνα κι εν συνεχεία στη Σλοβενία.

Μια αποχώρηση αλλά και μια νέα προσθήκη αναμένεται να έχει ο Παναθηναϊκός AKTOR στην αποστολή που βρίσκεται στη Σλοβενία και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, το δεύτερο και τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Ευρώπης ενόψει της νέας σεζόν, έχει επιστρέψει εδώ και δύο μέρες από τις ΗΠΑ στην Τουρκία, όπου και κάνει τις τελικές προετοιμασίες για την οριστική του μετακόμιση στην Αθήνα.

Ο 26χρονος σέντερ θα έρθει στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης (3/9) για να περάσει από εργομετρικά και ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ταξιδέψει για Σλοβενία και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Αντίθετα, παρελθόν θα αποτελέσει άμεσα ο Όλεκ Μπαλτσερόφσκι. Όπως έχουμε αναφέρει ο Πολωνός σέντερ θα αποχωρούσε δεδομένα μετά τη μεταγραφή του Γιουρτσεβέν. Αυτό που απέμενε ήταν να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Αυτός, όπως φαίνεται, θα είναι εν τέλει η Ουνικάχα Μάλαγα, με την οποία είχε συμφωνήσει για διετές συμβόλαιο και πριν από ενάμισι μήνα. Ωστόσο, η μεταγραφή τότε δεν προχώρησε, μιας και ο Εργκίν Αταμάν θέλησε να κρατήσει τον παίκτη στον Παναθηναϊκό για ασφάλεια, αφού δεν είχε βρει ακόμα λύση για τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεσόρ.