Εκτός ο Παπαπέτρου για την πρεμιέρα με την Άλμπα

Ιωάννης Παπαπέτρου

i

© Intime

Εκτός ο Παπαπέτρου για την πρεμιέρα με την Άλμπα

Ηλίας Λαλιώτης 18:46 - 03.10.2024 / Ανανεώθηκε: 18:54 - 03.10.2024

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για την εκτός έδρας αναμέτρηση της πρεμιέρας της EuroLeague απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου.

Αποστολή στο Βερολίνο: Ηλίας Λαλιώτης

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ξεκινάει σήμερα (03/10) τις υποχρεώσεις του στην EuroLeague αντιμετωπίζοντας την Άλμπα Βερολίνου εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα επιστρέψουν στον τόπο του εγκλήματος, στην Uber Arena, εκεί όπου πριν από τέσσερις μήνες έραψαν το έβδομο αστέρι στη φανέλα τους κατακτώντας τον τίτλο της EuroLeague στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το Sportal βρίσκεται στο Βερολίνο και παρευρέθηκε στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού AKTOR ενόψει του τζάμπολ της πρεμιέρας της EuroLeague. Εκεί προς το τέλος ο Παπαπέτρου υπέστη μια κάκωση στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού ποδιού. Δεν φάνηκε να είναι κάτι σοβαρό, αλλά σήμερα τον πονάει περισσότερο και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στους Γερμανούς.

Οι Λορέντζο Μπράουν και Τσεντί Οσμάν αναμένεται να κάνουν το επίσημο ντεμπούτο τους με την επτάστερη φανέλα, μιας και στο πρόσφατο Stoiximan Super Cup δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους. Υπενθυμίζεται ότι στην Αθήνα έμειναν ο τραυματίας Κώστας Αντετοκούνμπο, αλλά και οι Δημήτρης ΜωραΐτηςΑλέξανδρος Σαμοντούροφ.

Sportal Euroleague Show με την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο Βερολίνο κόντρα στην Άλμπα