Ενθουσιασμένος Γιουρτσεβέν με τον Παναθηναϊκό AKTOR: «Πάμε για το back to back»

Ομέρ Γιουρτσεβέν - Φωτ. IMAGO

Ενθουσιασμένος Γιουρτσεβέν με τον Παναθηναϊκό AKTOR: «Πάμε για το back to back»

Ευτυχία Οικονομίδου 21:49 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 21:53 - 30.08.2024

Μέσω ανάρτησής του ο Ομέρ Γιουρτσεβέν έδωσε το σύνθημα για την back to back κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR ανακοίνωσε την απόκτηση του Ομέρ Γιουρτσεβέν για τα επόμενα δύο (1+1) χρόνια με τον Τούρκο σέντερ να δείχνει αμέσως τον ενθουσιασμό του για τη μεταγραφή του.

Ήδη έχει δείξει ότι έχει υψηλούς στόχους για το διάστημα που θα περάσει στην «πράσινη» οικογένεια και προχώρησε και στην ανάλογη ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» δηλώνοντας πως θέλει την back to back κατάκτηση της EuroLeague από τον Παναθηναϊκό.

Το «πράσινο» postάρισμά του έλεγε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Back to back», έγραψε προσθέτοντας και το ανάλογο... τριφύλλι στην άναρτησή του μαζί με ένα τρόπαιο και ένα emoji που γράφει σύντομα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!