Επέστρεψε από τη Σλοβενία ο Παναθηναϊκός, ενσωματώνεται και ο Οσμάν στην προετοιμασία (pics)

Επέστρεψε από τη Σλοβενία ο Παναθηναϊκός, ενσωματώνεται και ο Οσμάν στην προετοιμασία (pics)

Sportal newsroom 08:40 - 09.09.2024 / Ανανεώθηκε: 08:48 - 09.09.2024

Στη βάση του επέστρεψε ο Παναθηναϊκός τη Δευτέρα (9/9) το πρωί μετά το πρόγραμμα προετοιμασίας και τα φιλικά στην Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας. Πλέον, στις προπονήσεις αναμένεται και η παρουσία του Τσεντί Οσμάν.

Μία εβδομάδα στην Σλοβενία ήταν αρκετή για να βγουν τα πρώτα συμπεράσματα από τις προπονήσεις και από τους φιλικούς αγώνες. Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν, το πρωί της Δευτέρας (9/9) επέστρεψε στη βάση του. Πλέον, το πρόγραμμα δράσης θα συνεχιστεί στο ΟΑΚΑ και εκεί οι... παλιοί θα συναντήσουν και το νέο μεταγραφικό απόκτημα: Τον Τσεντί Οσμάν.

Στη Λιουμπλιάνα πάντως, οι «πράσινοι» άρχισαν να... ζεσταίνονται. Νίκησαν στο πρώτο προπονητικού χαρακτήρα ματς την Τσεντεβίτα, παίζοντας με αρκετές απουσίες, αλλά έχοντας για πρωταγωνιστή τον Λορέντζο Μπράουν και κάτι ανάλογο συνέβη όταν λίγες ώρες μετά αντιμετώπισαν την Αναντολού Εφές.

Πλέον, η σύνθεση του Παναθηναϊκού και ο σχεδιασμός εντάσσει και την παρουσία του Οσμάν, ενώ σιγά σιγά και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στις πρώτες φιλικές αναμετρήσεις (ομοίως και οι Ομέρ Γιουτσεβέν, Ματίας Λεσόρ, Κέντρικ Ναν) αρχίζουν να εμπλέκονται ολοένα και περισσότερα με τους συμπαίκτες τους.

Το πλάνο αναφέρει ιδανικά, την παρουσία όλων στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που εκτός του ότι περιλαμβάνει σημαντικά τεστ με ομάδες επιπέδου Euroleague, θα γίνει (έστω ο τελικός του) στο Παναθηναϊκό Στάδιο -γνωστό και ως Καλλιμάρμαρο. Σε ένα event πρωτοποριακό, που έχει μελετηθεί και έχει οργανωθεί από την ΚΑΕ και θα αποτελέσει κάτι σαν την πρόβα τζενεράλε εν όψει των επίσημων αναμετρήσεων. Αρχής γενομένης από το Super Cup που φέτος θα διεξαχθεί στη Ρόδο.