Επέστρεψε ο Παναθηναϊκός Aktor κι ετοιμάζεται για Κύπρο
i

© Intime

Επέστρεψε ο Παναθηναϊκός Aktor κι ετοιμάζεται για Κύπρο

Ευτυχία Οικονομίδου 22:01 - 13.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:02 - 13.09.2024

Ο Παναθηναϊκός Aktor επέστρεψε από τις χαλαρωτικές στιγμές στο Costa Navarino και ξεκίνησε τις προπονήσεις πριν το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στην Κύπρο.

Ο Παναθηναϊκός Aktor επέστρεψε από το τριήμερο στο Costa Navarino, όπου όλη η ομάδα απόλαυσε ένα τριήμερο δώρο από τον μεγαλομέτοχο της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για τις επιτυχίες σε EuroLeague και ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν.

Οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ με τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να συνεχίζουν να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Τσέντι Οσμάν έχει δική του ομάδα, λέγεται «Τσέντι Οσμάν» και έκανε πρεμιέρα στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας!
EUROLEAGUE

20:04 - 13.09.2024

Ο Τσέντι Οσμάν έχει δική του ομάδα, λέγεται «Τσέντι Οσμάν» και έκανε πρεμιέρα στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας!

O Τσέντι Οσμάν είναι αναμφίβολα ένας άνθρωπος που αγαπάει το μπάσκετ και το δείχνει με κάθε τρόπο. Μετά την ανακοίνωσή της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό Aktor, όλο και πιο ενδιαφέροντα πράγματα βλέπουν το φως της δημοσιότητας με πιο πρόσφατη τη δική του μπασκετική ακαδημία.

Η αποστολή του «τριφυλλιού» θα αναχωρήσει από την Αθήνα με προορισμό την Κύπρο το πρωί του Σαββάτου (14/9), όπου ο Παναθηναϊκός Aktor θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για το φιλικό τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Σάββατο 14/9: Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπάγερν Μονάχου (18:45)

Κυριακή, 15/9: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (18:45)

Δευτέρα, 16/9: Παναθηναϊκός – Μπάγερν Μονάχου (19:30)

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!